Ελένη Φουρέιρα: «Ο χωρισμός μου με πόνεσε πολύ»
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: «Ο χωρισμός μου με πόνεσε πολύ»

Η Ελένη Φουρέιρα παραδέχτηκε ότι η σχέση της με τον Δημήτρη Γούτο τέλειωσε.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «Down Town» για το πώς νιώθει, τώρα που είναι ελεύθερη: «Νιώθω καλά. Χώρισα πριν από περίπου ένα μήνα. Βγήκα από μία μεγάλη σχέση. Όμως, οι ρυθμοί της δουλειάς μου τρέχουν κάθε μέρα και δόξα τω Θεώ, αφού πάει καλά αυτό το κομμάτι της ζωής μου δεν έχω κανένα λόγο να είμαι λυπημένη επειδή δε μπόρεσα να πετύχω το ιδανικό: την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε συνδυασμό με την προσωπική ευτυχία».

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε επίσης το λόγο που έφερε το χωρισμό: «Ας πούμε ότι 'έφταιξε' η δουλειά μου η οποία είναι πολύ δύσκολη. Ως εκεί. Όταν είσαι σε μια δημιουργική φάση, ρίχνεις όλο σου το βάρος σε αυτό το κομμάτι με αποτέλεσμα να αφήνεις λίγο κάποιο άλλο... Η δουλειά μου είναι το παν για μένα. Αλλά, σε ό,τι κι αν επιλέξουμε, υπάρχει και το αντίστοιχο κόστος».

Μάλιστα η τραγουδίστρια παραδέχεται ότι ο χωρισμός της την πόνεσε: «Πολύ! Μα έζησα τόσα πράγματα με αυτόν τον άνθρωπο. Πως θα μπορούσα να βγω αλώβητη από αυτή την ιστορία και να μην πονέσω; Παρ' όλα αυτά, ένας χωρισμός δε σημαίνει και κάτι στα ουσιαστικά συναισθήματα που έχεις αισθανθεί. Όταν έχεις αγαπήσει πολύ έναν άνθρωπο, δεν αλλάζει επειδή πάψατε να είστε μαζί. Άλλωστε, αυτά συμβαίνουν στη ζωή μας – είναι κάτι φυσιολογικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved