Ο όρος στο συμβόλαιο του Θεοφάνους που μπορεί να τον θέσει εκτός X-Factor
Showbiz

Ο όρος στο συμβόλαιο του Θεοφάνους που μπορεί να τον θέσει εκτός X-Factor

Από την προηγούμενη Παρασκευή οπότε και συνέβη ο...τηλεοπτικός διαπληκτισμός μεταξύ του Γιώργου Λεβέντη και του Γιώργου Θεοφάνους στο X-Factor με τον τελευταίο να εξαπολύει χτυπήματα κάτω από την μέση, έχει μπει πολύ νερό στ’ αυλάκι. Οι συσκέψεις διαδεχόταν η μία την άλλη καθώς ο ισχυρός άντρας του καναλιού του Αμαρουσίου διεμήνυσε προς όλες τις πλευρές και τις κατευθύνσεις την δυσαρέσκεια του για την αντίδραση του συνθέτη.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Μόλις προχθές ο Γιώργος Λεβέντης ο Γιάννης Λάτσιος η Κατερίνα Γκαγκάκη και στελέχη της παραγωγής του X-factor συναντήθηκαν με σκοπό να εκτονώσουν την ένταση. Στο ραντεβού αυτό κρίθηκε σκόπιμο να μην κληθούν τόσο ο Γιώργος Θεοφάνους, όσο και ο Νίκος Μουρατίδης.

Τα συμπεράσματα ήταν ενδιαφέροντα και άκρως κατατοπιστικά για τους ενδιαφερόμενους. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκε χθες λίγο πριν το μεσημέρι με τον Γιώργο Θεοφάνους. Στην συνάντηση αυτή δεν συζητήθηκε κάτι νέο σε επίπεδο project, αλλά η στάση του Θεοφάνους μέσα στο παιχνίδι από τώρα και στο εξής.

Μάλιστα κάποιοι υποστήριξαν ότι ετέθη και το θέμα του όρου του συμβολαίου του στο οποίο προβλέπεται ρητά η αποχώρησή του, όταν η συμπεριφορά του καταδεικνύει δική του υπαιτιότητα. Τι θα γίνει την Παρασκευή; Αυτό μένει να το δούμε...καθώς η ευγένεια για τον Γιώργο Λεβέντη δεν συνιστά αδυναμία, αλλά μια ήρεμη δύναμη. Τόσο σημαντική που επηρεάζει τις μελλοντικές συνεργασίες του σταθμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved