Τιμητικό κάλεσμα από την ΕΛΕΠΑΠ στη Μαρί Κυριακού
Showbiz

Τιμητικό κάλεσμα από την ΕΛΕΠΑΠ στη Μαρί Κυριακού

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν τα εγκαίνια της ανακαινισμένης θεραπευτικής πισίνας του Ιδρύματος.

Τη χαρά τους μοιράστηκαν με την επίσημη προσκεκλημένη τους, παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη» και συγγραφέα, Μαρί Κυριακού.

Την κυρία Κυριακού υποδέχθηκε η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κυρία Λίλα Μπακατσέλου και την ξενάγησε στους χώρους του Ιδρύματος. Επίσης την ενημέρωσε για το έργο που γίνεται, με στόχο την αποκατάσταση και τη θεραπεία των παιδιών με αναπηρία. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, η Μαρί Κυριακού εξέφρασε τις ευχαριστήριες της για την πρόσκληση και εξήρε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, σε πείσμα -όπως είπε- των δύσκολων καιρών. Επιπλέον, υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Η κυρία Μπακατσέλου πρόσφερε στην κυρία Κυριακού ένα αναμνηστικό δώρο, αλλά και τα παιδιά της έδωσαν τα δικά τους. Η κυρία Μαρί Κυριακού τραγούδησε μαζί τους στην εκδήλωση, τους χάρισε το CD με το τραγούδι του Μάικ του Φασολάκη, αλλά και ζωγραφιές με τον αγαπημένο τους ήρωα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved