Οι Έλληνες καλλιτέχνες «αποχαιρετούν» τον Λούτσιο Ντάλα
Showbiz

Οι Έλληνες καλλιτέχνες «αποχαιρετούν» τον Λούτσιο Ντάλα

Για την γνωριμία της με τον Λούτσιο Ντάλα μίλησε η Μαρία Φαραντούρη, ενώ ο Γιώργος Νταλάρας «αποχαιρέτησε» με τον δικό του τρόπο τον ιταλό θρύλο.

«Κάποια στιγμή γύρω στο 1990, που είχε έρθει στην Αθήνα, άκουσε σε ένα δισκοπωλείο την ερμηνεία που είχα κάνει στο «Caruso» με τον Διονύση Σαββόπουλο. Ρώτησε ποια είμαι και ζήτησε να συναντηθούμε», θυμάται η Μαρία Φαραντούρη στο «Έθνος» και συγκινημένη προσθέτει: «Αμέσως αναπτύχθηκε μια καλή σχέση μεταξύ μας και λίγα χρόνια αργότερα σκέφτηκα να ηχογραφήσω ένα δίσκο αφιέρωμα σε εκείνον με τίτλο "Η Μαρία Φαραντούρη τραγουδά Lucio Dalla", ο οποίος κυκλοφόρησε το 1994».

Τέλος, η ελληνίδα ερμηνεύτρια ανέφερε ότι επρόκειτο για έναν γνήσιο καλλιτέχνη, ευρηματικό και αρκετά ευγενή, ενώ τόνισε ότι λάτρευε την Ελλάδα και την ελληνική ποίηση, κυρίως τον Καβάφη.

Όσο για τον Γιώργο Νταλάρα, δήλωσε: «Η απώλεια ενός μεγάλου καλλιτέχνη κοστίζει. Σύγχρονος, ευαίσθητος, διεισδυτικός σαν χαρακτήρας αλλά βαθιά λαϊκός και αποδεκτός στον κόσμο. Έφυγε και αυτός αλλά δεν πέθανε. Οι σπουδαίοι αργούν να πεθάνουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved