Η παράκληση του Γιάννη Πλούταρχου
Showbiz

Η παράκληση του Γιάννη Πλούταρχου

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν άμεση σχέση με το κοινό τους.

Γι' αυτό το λόγο, μέσα από τον πολύ καλό του φίλο και επί πολλά χρόνια συνεργάτη του, Αλέξη Σέρκο, κάνει μια παράκληση στους θαυμαστές του. Ο γνωστός συνθέτης, ανέβασε στην σελίδα του στο facebook το εξής status: «Όλοι όσοι υποστηρίζετε ότι αγαπάτε τον Γιάννη Πλούταρχο και αναδημοσιεύετε τραγούδια του με μορφή ντέμο που δεν έχουν κυκλοφορήσει, μη νομίζετε ότι του κάνετε καλό! Αν ήθελε ο ίδιος θα τα είχε κυκλοφορήσει. Επίσης του κάνετε κακό στην ήδη δουλειά που κυκλοφορεί... Παράκληση του ιδίου του Γιάννη αυτό να σταματήσει. Παρακαλώ προωθήστε το...».

Το gossip-tv.gr, επικοινώνησε μαζί του και ο Αλέξης Σέρκος μας αποκάλυψε ότι έχει κυκλοφορήσει παράνομα ένα τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου σε μορφή ντέμο στο ίντερνετ. Το γεγονός αυτό κάνει κακό στον τραγουδιστή αλλά και στου συνεργάτες του, αφενός γιατί μπορεί τελικά το τραγούδι αυτό να μην συμπεριληφθεί σε κάποια του δουλειά, ή να συμπεριληφθεί παραλλαγμένο και αφετέρου δημιουργεί προβλήματα εμπιστοσύνης ανάμεσα στον ερμηνευτή και τους δημιουργούς.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Σέρκος δήλωσε: «Τα ντέμος με τη φωνή του καλλιτέχνη είναι για το συρτάρι των δημιουργών και τα κομμάτια που αποφασίζει ο καλλιτέχνης με την εταιρία να κυκλοφορήσουν, αυτά πρέπει να κυκλοφορούν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved