Βάσω Λασκαράκη: Ποια θεωρεί ερώτηση SOS;
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Ποια θεωρεί ερώτηση SOS;

Τα μαθητικά της χρόνια θυμήθηκε η Βάσω Λασκαράκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» στο Makedonia Tv. Ο λόγος;

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το πόσες φορές την έχουν ρωτήσει αν θα παντρευτεί με τον Γιάννη Τσιμτσέλη, η ηθοποιός απαντά: «Άπειρες, εκατομμύρια φορές τα τελευταία τρία χρόνια. Ωστόσο δεν ξέρω. Ο καιρός θα δείξει» και συνεχίζει λέγοντας: «Ο κόσμος με ρωτάει για τη δουλειά μου, όχι για το αν θα παντρευτώ. Νομίζω ότι έχει βαρεθεί τόσες φορές που το έχει ακούσει μέσα από τις εκπομπές. Είναι η ερώτηση SOS, όπως είχαμε στο σχολείο».

Η Βάσω Λασκαράκη όμως μίλησε και το ενδεχόμενο να τη δούμε να χορεύει στο «Dancing with the stars», λέγοντας: «Μου έχει γίνει πρόταση αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου να συμμετέχω σε τέτοια παιχνίδια. Δεν μπορώ να διαγωνιστώ, ούτε να με κρίνουν, ούτε να ασχολούνται με κάτι που δεν είναι η δουλειά μου. Ωστόσο δεν κατακρίνω κανέναν, γιατί ο καθένας κάνει ό,τι τον εκφράζει. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ, γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved