Έλλη Κοκκίνου: «Δεν μου αρέσει να «ευνουχίζω» τους άντρες»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν μου αρέσει να «ευνουχίζω» τους άντρες»

Τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να είναι στο πλευρό της Έλλης Κοκκίνου;

«Ωριμότητα, χιούμορ, σεβασμό και αγάπη. Όσο πιο απλά είναι τα συστατικά μιας συνταγής τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση και να ζητάμε από τον άλλο πάρα πολλά όταν εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να τα προσφέρουμε. Καλό είναι να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που μας δίνει ο σύντροφός μας, αλλιώς μπορούμε να φύγουμε» τόνισε στο Glam. Φεύγει εύκολα από μια σχέση, λέει το «αντίο»; «Είμαι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ υπομονή, αλλά, αν δω ότι οι καταστάσεις δεν αλλάζουν, φεύγω» τόνισε η τραγουδίστρια στο Glam.

Δεύτερες ευκαιρίες δίνει; «Εξαρτάται.»

Έχει «ευνουχίσει» ποτέ έναν άντρα; «Δεν ξέρω αν έχει νιώσει κάποιος ποτέ έτσι. Πάντως, εμένα δεν μου αρέσει να τους «ευνουχίζω». Θεωρώ ότι τους αποδυναμώνω και ότι χάνουν την ανδροπρέπειά τους. Θέλω να υπάρχει μια ισορροπία σε μια σχέση. Δεν με νοιάζει ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορη.»

Τι την ξενερώνει σε μια σχέση; «Όταν δεν υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα και όταν ο άλλος δεν μπορεί να μου προσφέρει κάτι. Επίσης, η ρουτίνα με κάνει να βαριέμαι.»

Και τι δεν ανέχεται; «Το ψέμα και την ασέβεια δεν τα διαπραγματεύομαι. Είναι πράγματα που απαιτώ από τον άλλο.»

Κάνει τα στραβά μάτια σε μια... καψούρα; «Ίσως τότε να αφήνεις κάποια περιθώρια, αν όμως ξενερώσεις, μετά το «γεια σου» είναι ακόμα πιο εύκολο.»

Τι επιτρέπεται στον έρωτα; «Ο,τι επιτρέπει ο καθένας μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved