Μανώλης Κονταρός: «Ήμουν σε πάρα πολύ δύσκολη οικονομική θέση όσο ήμουν στο καροτσάκι»
Showbiz

Μανώλης Κονταρός: «Ήμουν σε πάρα πολύ δύσκολη οικονομική θέση όσο ήμουν στο καροτσάκι»

«Αρχίζω και τρελαίνομαι αρχίζω και τα χάνω από την χαρά μου την πολλή που' μαι στο πάλκο πάνω», τραγουδάει ο Μανώλης Κονταρός και ο κόσμος τον καταχειροκροτεί.

Στο εστιατόριο του, «Κιμωλία», στη Δροσιά ο λαγουτιέρης έκανε δυο εμφανίσεις όπου τραγούδησε, έπαιξε λύρα και λαούτο. Μάλιστα, ο Μανώλης Κονταρός κατάφερε για αρκετή ώρα να σηκωθεί από το σκαμπό και να τραγουδήσει όρθιος. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και στα μάτια τους υπήρχε η ελπίδα, η ελπίδα που απόρρεε από τη δύναμη και την ψυχή του Μανώλη Κονταρού που τα έβαλε με το θάνατο και βγήκε νικητής. Ο κρητικός μουσικός απέδειξε πως όταν έχει κάποιος θέληση για ζωή και ξέρει να παλεύει και να αγωνίζεται μπορεί να κάνει ακόμα και θαύμα!

Ο Μανώλης Κονταρός μιλάει στο gossip-tv.gr, για το νέο του ξεκίνημα καθώς και για τα συναισθήματά του όταν ανέβηκε στο πάλκο, στο μαγαζί του, κι έπιασε μικρόφωνο και λύρα.

Πώς αισθάνθηκες όταν ανέβηκες στο πάλκο, στην Αθήνα, και μάλιστα στο μαγαζί σου;

Μετά από 17 μήνες ξανά τραγούδησα στην Αθήνα, είδα ξανά πολλούς γνωστούς και φίλους, τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα αλλά προσπάθησα να τα κοντρολάρω για να διασκεδάσω τον κόσμο που ήρθε να με τιμήσει.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ξανά αρχίσεις το τραγούδι επαγγελματικά;

Είναι η δουλειά μου, είμαι πολύ καλύτερα στην υγεία μου, από αυτή τη δουλειά ζω την οικογένειά μου, αλλά επειδή όλο αυτό το διάστημα πήρα τεράστια αγάπη από τον κόσμο και θετική ενέργεια πιστεύω πως τώρα που θα ξανά αρχίσω θα μου κάνει καλό και στην υγεία μου

Από πού αντλείς δύναμη;

Δύναμη αντλώ από την οικογένειά μου και τον κόσμο

Τόσο καιρό που δεν δούλευες, οικονομικά, πώς μπόρεσες να ανταπεξέλθεις;

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν σε μια πολύ δύσκολη οικονομική θέση, όσο ήμουν στο νοσοκομείο, στο καροτσάκι και άρρωστος, χωρίς να είναι επιλογή μου. Είμαι, όμως, πολύ τυχερός γιατί είχα όλη την οικογένειά μου στήριξη και ένας πολύ καλός μου φίλος ο οποίος με στήριξε στο έπακρον οικονομικά κι έτσι μπόρεσα και πέρασα όλο αυτό το διάστημα αξιοπρεπώς και δεν τσαλακώθηκα κοινωνικά. Αυτός ο άνθρωπος μου στάθηκε πάνω κι από αδελφός.

Όσον αφορά στη στάση εκείνου που με στήριξε, αυτός μάλλον πιστεύει ότι χτύπησε κανένα ζώο στο δρόμο. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και ποτέ δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον.

Κινήθηκες νομικά εναντίον εκείνου που σε χτύπησε;

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου. Είναι κάτι που το έχω διαγράψει από τη μνήμη μου, εγώ θέλω να κοιτάξω την οικογένειά μου και τη ζωή μου από εδώ και πέρα και ο Θεός είναι ψηλά και βλέπει.

Επόμενα επαγγελματικά βήματα;

Εγώ τώρα κατέβηκα Κρήτη όπου ζει και η οικογένειά μου, θα ανέβω 11 και 12 Μαίου στον Ομαλό και μετά θα είμαι στα πανηγύρια σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην Κρήτη.

Υπάρχει κάποια μαντινάδα που σε εκφράζει αυτή την περίοδο;

Οι μαντινάδες για μένα είναι τρόπος έκφρασης αυτή την περίοδο όμως μπορώ να σου πω ότι αυτή που νιώθω περισσότερο είναι:

«Του κάτω κόσμου τους νεκρούς επήγα να γλεντήσω

Όμως δε μ' άρεσε εκιά και γιάγιρα οπίσο»

Πάρτε μια γεύση από τις βραδιές του Μανώλη Κονταρού στην Αθήνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved