Βάσω Λασκαράκη: Η γυμναστική στη ζωή της
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Η γυμναστική στη ζωή της

Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει για τις αλλαγές που έχει φέρει η γυμναστική στη ζωή της.

Η ηθοποιός έχει χάσει κιλά μέσω της γυμναστικής, και την έχει πλέον μέσα στη ζωή της. Η ίδια δήλωσε στο «ΟΚ!»: «Κάνω πολύ αερόβια άσκηση και ειδικά διάδρομο. Στο πρόγραμμά μου όμως συμπεριλαμβάνονται και ασκήσεις που γίνονται με το βάρος του σώματος και κυκλική προπόνηση για χάσιμο λίπους», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η άσκηση γίνεται τρόπος ζωής χωρίς να το καταλάβεις:

«Οι καθημερινές υποχρεώσεις δυστυχώς δε μυο αφήνουν καθόλου χρόνο να ασχοληθώ όσο θέλω με τον εαυτό μου. Τα γυρίσματα για το σίριαλ μαζί με το θέατρο μου τρώνε 14 ώρες τη μέρα. Τις υπόλοιπες πρέπει να διαβάσεις, να κοιμηθείς, να φας... Γι' αυτό και για πέντε μήνες είχα εγκαταλείψει το πρόγραμμά μου. Δοκίμασα κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο να ξαναρχίσω αλλά δε γινόταν, δεν είχα αντοχές.

Μόλις σταμάτησα το θέατρο όμως το φρόντισα και έτσι εδώ και δύο εβδομάδες ξαναμπήκα εντατικά στους παλιούς μου ρυθμούς. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει. Κάτι που δε σκεφτόμουν ποτέ ότι θα συνέβαινε. Η άσκηση γίνεται τρόπος ζωής χωρίς να το καταλάβεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved