Γυναίκες «φωτιά» πίσω από τους εκκεντρικούς Duran Duran!
Showbiz

Γυναίκες «φωτιά» πίσω από τους εκκεντρικούς Duran Duran!

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Simon Le Bon μοιράζεται τη ζωή του με μια εξίσου δυναμική και famous σύζυγο, με την οποία έκλεισαν είκοσι έξι χρόνια έγγαμου βίου.

Η Yasmin είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της δεκαετίας του '80. Δεν είναι μόνο fashion icon αλλά ακόμη και σήμερα θεωρείται από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της.

Οι τρεις κόρες της Amber (22 ετών), Saffron (20 ετών) και Tallulah (17 ετών) έχουν ζήσει από μικρές τη δημοσιότητα και τον λαμπερό χώρο της showbiz. Μάλιστα, η Amber φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της.

Από την άλλη, ο συνιδρυτής του επιτυχημένου συγκροτήματος John Taylor μέσα από την αυτοβιογραφία του με τίτλο «In the pleasure groove: Love, death and Duran Duran» που θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αγάπη.

Αυτά τα κεφάλαια αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πιπεράτες λεπτομέρειες, αν αναλογιστεί κανείς τις ήδη γνωστές πρώην αγαπημένες του καρδιοκατακτητή John. Τρανταχτά ονόματα της showbiz έχουν συνδεθεί κατά καιρούς με τον σταρ, όπως το πανέμορφο top model Christy Turlington, η «Sex and the city» Kim Cattrall, η Diane Lane, η Nastassja Kinski και η απόλυτη ντίβα Diana Ross.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved