Showbiz

Βασιλική Τσεκούρα: Η πρώτη πρόβα νυφικού

Gossip-tv Team

Η Βασιλική Τσεκούρα και ο Θοδωρής Παπαλουκάς μέσα στο καλοκαίρι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γνωστή γυμνάστρια και πρώην Miss Hellas, σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στο ατελιέ της Σύλιας Κριθαριώτη για την πρώτη πρόβα νυφικού. Η κάμερα του STAR ήταν εκεί και την... αιφνιδίασε. «Όταν έχεις μια σχέση πολύχρονη το λογικό είναι να οδηγηθεί στο γάμο», δήλωσε η γυμνάστρια. Ο αρραβώνας του ζευγαριού έγινε πριν λίγους μήνες ενώ ο γάμος θα γίνει μέσα στον Αύγουστο. Αν και οι φήμες ήθελαν η γυμνάστρια και μπασκετμπολίστας να παντρεύονται στις 15 Αυγούστου, η Βασιλική Τσεκούρα το διέψευσε και σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος θα γίνει στις 26 Αυγούστου στο Κτήμα Νάσιουτζικ.

Το ζευγάρι θέλει το μυστήριο να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο χωρίς μεγάλη προβολή, ενώ η Βασιλική που έχει πλέον μετακομίσει κι αυτή μόνιμα στο Ισραήλ, όπου παίζει μπάσκετ ο Θοδωρής, έχει αναλάβει να οργανώσει το γάμο.

Η γυμνάστρια δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες ούτε για το νυφικό ούτε για το γάμο αρκέστηκε απλώς στο να δείξει πόσο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη είναι καθώς να μιλήσει και για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved