Έρρικα Μπρόγιερ:«Ποτέ δεν μου άρεσε η χλιδή»
Showbiz

Έρρικα Μπρόγιερ:«Ποτέ δεν μου άρεσε η χλιδή»

Η Έρρικα Μπρόγιερ είχε κάνει καριέρα στα «χρυσά χρόνια» της δεκαετίας του '70. Μαζί με την αδελφή της Μαργαρίτα υπήρξαν από το καλύτερο χορευτικό και τραγουδιστικό δίδυμο.

Η Έρρικα Μπρόγιερ σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι ποτέ δεν κυνηγούσε τη χλιδή και ζούσε πολύ. Με τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Βουτσά είχαν καταφέρει να αποκτήσουν ένα διαμέρισμα ενώ και το αυτοκίνητό της το είχε πάρει με γραμμάτια. Ήθελε να ζει όμορφα χωρίς περιττά έξοδα.

«Εγώ ήμουν πολύ της δουλειάς, ενώ η Μαργαρίτα των οικονομικών. Κρατούσε τα βιβλία. Εγώ ήμουν το "ψώνιο" της υπόθεσης. Είχα λύσσα, ήθελα να είμαστε απόλυτα συγχρονισμένες. Δεν χορογραφούσαμε εμείς τους εαυτούς μας, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι, όμως οι ιδέες των εμφανίσεων ήταν πάντα δικές μας. Υπεύθυνη για τα ενδυματολογικά ήμουν, όπως καταλαβαίνεις εγώ. Έχουμε φτιάξει φορέματα σχεδόν σε όλους τους ράφτες της εποχής. Ποτέ όμως δεν μου άρεσε η χλιδή. Η μόνη ευχαρίστησή μου ήταν το φαγητό, μετά τη δουλειά, με τους συναδέλφους. Έτσι διασκέδαζα. Δεν είχαμε πλούτη. Το μόνο που καταφέραμε να πάρουμε με τον Κώστα Βουτσά, μετά το γάμο μας, ήταν ένα καλό διαμέρισμα. Ακόμα και το αυτοκινητάκι που είχα πάρει, ήταν με γραμμάτια. Δεν έχω ζητήσει ποτέ τίποτα από κανέναν. Ούτε χάρη μου έχει κάνει κανείς. Από εννιά χρονών δουλεύω. Δεν έζησα αυτό που λένε "παιδική ανεμελιά"», δήλωσε στο περιοδικό Life&Style.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved