Κάτια Δανδουλάκη για Πλωρίτη: «Από τα 23 μου ήμουν με ένα θαυμαστό άνθρωπο»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη για Πλωρίτη: «Από τα 23 μου ήμουν με ένα θαυμαστό άνθρωπο»

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν για πολλά χρόνια σύντροφος του Μάριου Πλωρίτη. Η ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς τον γνώρισε.

Ήταν δάσκαλός μου στο Θέατρο Τέχνης. Ήξερα από τότε ότι θα σημάδευε τη ζωή μου. Το ένιωθα. Ήταν καρμικό. Όταν τέλειωσα τη σχολή επί Χούντας, εκείνος είχε πάει στο Παρίσι, για επτά χρόνια. Όταν γύρισε πια μείναμε μαζί 32 χρόνια. Ουσιαστικά μείναμε μαζί τα τελευταία 10 χρόνια, γιατί υπήρχαν μεγάλα οικογενειακά προβλήματα, με αρρώστιες και άσχημες καταστάσεις. Κάναμε μια ζωή πολύ ευτυχισμένη αλλά με πολλές πρακτικές δυσκολίες».

Ήταν από τους τυχερούς ανθρώπους που βρήκαν τον άνθρωπό τους σε νεαρή ηλικία. «Από τα 23 μου χρόνια ήμουν με ένα θαυμαστό άνθρωπο».

Οι γονείς της δέχτηκαν αυτή τη σχέση πολύ εύκολα γιατί: «Ήταν ευτυχισμένοι γιατί έβλεπαν πόσο ευτυχισμένη ήμουν εγώ».

Με τον σύντροφό της είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας κάτι το οποίο ήταν ταμπού εκείνη την εποχή.

«Οι δικοί μου ένιωθαν σιγουριά με τον Μάριο. Ήμουν σε ένα ασταθές επάγγελμα και έβλεπαν ότι είχα δίπλα μου έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο. Ο Μάριος ήταν ένας πολύ προσιτός και "γλυκόπιωτος" άνθρωπος. Δεν ήταν ο περίεργος, αποστειρωμένος και απόμακρος άνθρωπος των γραμμάτων. Ήταν άνθρωπος της ζωής, των γυναικών, της ζωντάνιας, του γέλιου», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved