Τσακαλίδου: "Χαίρομαι που συνάντησα τον Κώστα Βουτσά"
Showbiz

Τσακαλίδου: "Χαίρομαι που συνάντησα τον Κώστα Βουτσά"

Προτεραιότητα της η  ανεξαρτησία απο το σύστημα.. Είναι ταλαντούχα, πληθωρική, ντόμπρα και ασυμβίβαστη. Το όνομα της συζητήθηκε πρίν απο χρόνια, όταν εμφανίστηκε γυμνή στην σκηνή  αλλά και πρόσφατα με την σχέση της με τον Κώστα Βουτσά.

Η Μαρία Τσακαλίδου έχει μια μακρόχρονη εμπειρία στον καλλιτεχνικό χώρο. Μεγάλη της αγάπη το θέατρο αλλά και η τηλεόραση, αφού ενα μεγάλο διάστημα έπαιξε στην "Λάμψη". Υπάρχουν όμως κι άλλα ταλέντα της Μαρίας που λίγοι ξέρουν. Καταρχάς την εκπληκτική χροιά της φωνής της, που για χρόνια "πρωταγωνιστούσε" σε πολλά γνωστά διαφημιστικά σπότ αλλά και το ταλέντο της στο γράψιμο. Σήμερα, έχοντας μια πορεία πολλών χρόνων στον χώρο , είναι πλέον επιλεκτική στις δουλειές της αλλά και στις σχέσεις της. Ισως γι αυτό τα τελευταία χρόνια επέλεξε έναν μύθο του παλιού ελληνικού σινεμά.

- Είσαι μια ηθοποιός με μεγάλη τηλεοπτική και θεατρική εμπειρία. Εχεις για χρόνια πρωταγωνιστήσει και σε καθημερινές σειρές. Ποιά είναι η γνώμη σου για την TV του σήμερα και τις σειρές της;

- Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αναμασά τα ίδια και τα ίδια....Απομυζά την νεότητα των καλλιτεχνών, όπως ολα τα μεγάλα τράστ....

- Τι σε ενοχλεί στον χώρο;

- Οι δημόσιες σχέσεις και τα γλυψίματα.....Και το οτι σε αυτόν τον τόπο δεν μπορείς να κτίσεις τίποτα. Είναι σαν κτίζεις στην άμμο..Εκτος κι αν εισαι "πουλεν κλικων".

- Σε αρέσει γενικά να προκαλείς με τις δουλειές σου. Πρίν απο χρόνια είχες εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο του Κολλάτου στο έργο "Εφοπλιστές" . Εκείνη την εποχή είχε συζητηθεί πάρα πολύ τόσο το έργο όσο και η εμφάνιση σου. Ηταν κάτι πρωτοπόρο να εμφανιστεί μια ηθοποιός γυμνή στο θέατρο στην Ελλάδα. Θα το ξαναέκανες αυτό;

- Mου αρέσει να προκαλώ με τα υποκριτικά μου προσόντα. Ημουν πρωτοπόρα και στο γυμνό. Είχε πλάκα. Σηκωνόταν ενα τίγκα θέατρο για να δεί ενα πτώμα σε ενα φορείο.. Το φαντάζεσαι....; Ναι θα το ξαναέκανα.. .Γιατι οχι; Aν κατι με εξιτάριζε θεατρικά εννοώ(χαχα).

- Ποιές είναι σημαντικές στιγμές στην καρριέρα σου;

- "Η μοναξιά είναι γένους θηλυκού" του Ντάριο Φο... Το one woman show που ανέβασα σε σκηνοθεσία Χρίστου Τσάγκα. Πειραιά, Αθήνα κι άλλες 30 πιάτσες στην περιφέρεια... Ηταν μια αναμέτρηση με τον εαυτό μου, με απόλυτη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία.

- Εχεις κάνει 2 γάμους. Θα έκανες έναν τρίτο;

- Λεω οχι σε πρώτη ανάγνωση της ιδέας., αλλά αν κάποιος με ιντριγκάριζε πνευματικά εν πρώτοις , μπορεί και να ενέδιδα στην γοητεια του...Χλωμό βέβαια, αλλα ποτέ μην λες ποτέ.

- Ποιές είναι οι προτεραιότητες σου;

- H ανεξαρτησία μου απο το σύστημα.

- Τι ονειρεύεσαι;

- Mεγάλους ρόλους, μεγάλα πάθη και ουσιαστική επικοινωνία

- Πώς είναι η σχέση μου με τον Κώστα Βουτσά;

- Eιλικρινής. Ειναι ο καλλιτέχνης μιας γενιάς που μεγαλώσαμε και ονειρευτήκαμε μαζί της......Τον θαυμάζω για την θετική του στάση απέναντι στη ζωή. Για την ενέργεια που διαχύει στους φίλους και στους κοντινούς του ανθρώπους... Για την δοτικότητα του....Χαίρομαι που τον συνάντησα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved