Φωτογραφίες από τη συναυλία των Evanescence!
Showbiz

Φωτογραφίες από τη συναυλία των Evanescence!

Η Amy Lee με τους Evanescence ήρθαν στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία στην Αθήνα!

Η προσέλευση του κόσμου χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο Ξιφασκίας στο Ελληνικό ήταν μεγάλη ενώ οι θαυμαστές του συγκροτήματος περίμεναν από νωρίς με αγωνία να ανοίξουν οι πόρτες και να ξεχυθούν στον υπαίθριο χώρο της συναυλίας. Μόλις το ρολόι χτύπησε 19.30 και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης έδωσαν το «Ok», μικροί και μεγάλοι άρχισαν να τρέχουν προς τη σκηνή, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλή θέση και να απολαύσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα.

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:30 με τους Elysion, το support group που «ζέστανε» το κοινό με τη μουσική και τις μελωδίες του. Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς όμως ήρθε μιάμιση ώρα αργότερα, όταν, μέσα σε ένα σύννεφο καπνού, ακούστηκε η πρώτη νότα από το πιο γνωστό τραγούδι των Evanescence, το «What You Want». Εκείνη τη στιγμή το κοινό άρχισε κυριολεκτικά να παραληρεί, να ζητωκραυγάζει και να τραγουδά μαζί με το συγκρότημα. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε τόσο με «δυνατά» κομμάτια όσο και με μπαλάντες που «γέμιζαν» τη «δροσερή» βραδιά με ήχους και εικόνες άλλης διάστασης.

Η Amy Lee και οι Evanescence κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανή τη συναυλία καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς χωρίς να υπάρξει στιγμή που το πρόγραμμα να κάνει «κοιλιά». Φυσικά δεν έλειψαν και τα high lights όταν, ενώ έπεφταν κομφετί στον αέρα, ο drummer πέταξε τις μπαγκέτες του στον κόσμο.

Φυσικά, όταν το συγκρότημα ολοκλήρωσε την εμφάνισή του το κοινό δεν σταμάτησε να χειροκροτεί και να το καλεί πίσω για λίγες στιγμές συγκίνησης ακόμα. Όπως και έγινε, αφού οι Evanescence ξαναγύρισαν στην σκηνή και η Amy Lee, με συνοδεία πιάνου, ερμήνευσε το «My immortal». Καθ' όλη τη διάρκεια του κομματιού ο κόσμος παρακολουθούσε «μαγεμένος» ενώ ο ουρανός φωτίζονταν από τα φλας των φωτογραφικών μηχανών που έκαναν τη νύχτα μέρα.

Η βραδιά ξεχείλιζε από συγκίνηση αφού το συγκρότημα έχει αποδείξει ότι έχει φανατικούς θαυμαστές που το ακολουθούν πιστά. Δεν ήταν λίγοι άλλωστε εκείνοι που δάκρυζαν ακούγοντας τα κομμάτια, ενώ σχεδόν όλοι φορούσαν μπλούζες και αξεσουάρ του συγκροτήματος.

Η διοργάνωση ήταν αρκετά ικανοποιητική αφού σε όλη την έκταση του συναυλιακού χώρου υπήρχαν υπαίθρια μπαράκια που προσέφεραν χυμούς, αναψυκτικά, νερά μπύρες και σνακς στον κόσμο, ενώ οι υπεύθυνοι ασφαλείας φρόντιζαν ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα ή... παρατράγουδο, δεδομένου του ενθουσιασμού του κόσμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved