Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τις αγωγές Φασουλή, Μακρυπούλια, Χατζηγιάννη: «Φτάνει πια με αυτή την ασυδοσία»
Showbiz

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τις αγωγές Φασουλή, Μακρυπούλια, Χατζηγιάννη: «Φτάνει πια με αυτή την ασυδοσία»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ξεσπά και μιλάει ανοιχτά για τους φίλους και συναδέλφους της οι οποίοι αποφασίζουν ενίοτε να κινηθούν νομικά ενάντια στον Τύπο όταν νιώθουν προσβεβλημένοι.

«Κάποια στιγμή δεν πρέπει να απαντήσουν; Δεν ξέρω αν η δικαστική οδός είναι η καλύτερη. Ποιο δρόμο, όμως, θα μπορούσαν να επιλέξουν όταν γράφεται κάτι τέτοιο, πως έπρεπε να απαντήσουν; Που θα πάει αυτό; Κάποιοι έχουν ένα πληκτρολόγιο στα χέρια και μπορεί να γράφουν ό,τι θέλουν. Δεν έχουν καν στυλό, που είναι πιο προσωπικό.», δηλώνει στο FTHIS η ηθοποιός αναφερόμενη κυρίως στις αγωγές που κατέθεσαν οι Σταμάτης Φασουλής, Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης εναντίον γνωστού περιοδικού.

Μάλιστα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανέβασε τους τόνους δείχνοντας πόσο πολύ ενοχλείται από τις συμπεριφορές κάποιος δημοσιογράφων, ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που αγαπάει και εκτιμάει. «Βεβαίως, πάντοτε υπήρχαν και θα υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν τέτοια. Δεν ξέρω αν ο δικαστικός δρόμος είναι ο ορθός. Αλλά αυτά που γράφτηκαν είναι κάτι το αδιανόητο. Τουλάχιστον για τη Ζέτα που το διάβασα! Αλλά και για τον Σταμάτη που γνωρίζω και είναι ένας άνθρωπος έξυπνος και ταλαντούχος. Γράφουν όλα αυτά κι εσύ πρέπει να πάρεις μια θέση. Το ζήτημα είναι ηθικό. Και για τη Ζέτα και για τον Μιχάλη που τους αγαπώ. Ο Σταμάτης είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού θεάτρου. Είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι. Αυτό που έκαναν είναι ηθικό, είναι μια απάντηση στα πράγματα. Είναι ένα "φτάνει πια"!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος η ηθοποιός δήλωσε πως είναι δίπλα τους σε αυτή τους την κίνηση και θα τους στηρίξει. «Φτάνει πια με αυτή την ασυδοσία! Φυσικά και δεν προχώρησαν στις αγωγές χωρίς να το σκεφτούν. Πώς μπορεί κάποιος να λέει κάτι χωρίς ίχνος σεβασμού. Πρέπει να μπουν όρια», κατέληξε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved