Στα backstage ενός ανατρεπτικού σχήματος. Αποκλειστικές δηλώσεις των τραγουδιστών!
Showbiz

Στα backstage ενός ανατρεπτικού σχήματος. Αποκλειστικές δηλώσεις των τραγουδιστών!

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Χρήστος Δάντης με τους Χάρη Κωστόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη και τον Βο;

Οι τέσσερις καλλιτέχνες κάνουν πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο «Αστέρια» την Παρασκευή 24 Αυγούστου. Διαφορετικοί καλλιτέχνες, που ο καθένας γνωρίζει πολύ καλά το είδος που υπηρετεί και ίσως κανείς να μη φανταζότανε ότι θα μπορούσε να γίνει ένα τέτοιο «πάντρεμα». Κι όμως έγινε! Το gossip-tv.gr βρέθηκε στις πρόβες των καλλιτεχνών λίγο πριν την πρεμιέρα τους και σας μεταφέρει το κλίμα.

Όλοι ήταν στις θέσεις τους από νωρίς το απόγευμα με αρκετά καλή διάθεση. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαινες ότι η σχέση που υπήρχε μεταξύ τους δεν ήταν απλά τυπική και επαγγελματική. Πρώτος στην πίστα ανέβηκε ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο οποίος έκανε πρόβα τα τραγούδια του, τα οποία παραμένουν διαχρονικά. Ο τραγουδιστής φορώντας μπλούζα, βερμούδα και σανδάλια έδειχνε άνετος και ακομπλεξάριστος πάνω στην πίστα.

Στην συνέχεια τον συνόδευσε ο Χρήστος Δάντης με την κιθάρα του και απέδειξαν ότι η χημεία που υπάρχει on stage μεταξύ τους είναι μοναδική. Ο Χάρης Κωστόπουλος και ο Βο παρακολουθούσαν την πρόβα των δυο καλλιτεχνών και έδειχναν να τους αρέσει αυτό που έβλεπαν. Βέβαια θα πρέπει να πούμε ότι οι δυο τους δε σταμάταγαν να πειράζουν τον Χρήστο και τον Γιάννη Γιοκαρίνη.

Ο Βο είναι ο άνθρωπος εκείνος που δεν αφήνει κανένα συνεργάτη χωρίς να τον πειράξει με τα αστεία του κάνοντας το κλίμα ακόμη πιο ευχάριστο. Εκεί, συναντήσαμε και τον Ηλία Μπενέτο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Χρήστο Δάντη και έδινε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τη φιλική του συμβουλή και άποψη για το πρόγραμμα.

«Είναι πολύ περίεργο που τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι βρέθηκαν μαζί. Με τον Χάρη Κωστόπουλο είμαστε πολύ φίλοι, όπως με τον Βο και τον Γιοκαρίνη και έχουμε παίξει με όλους παρέα. Με τον Χάρη έχουμε συνεργαστεί σε επίπεδο δισκογραφικό, του έχω δώσει τρία τραγούδια για τον δίσκο του και είμαι φαν του. Θαυμάζω τους ανθρώπους που είναι γνήσιοι λαϊκοί και εκπροσωπούν αντάξια με την δυναμική τους το λαϊκό τραγούδι. Ο Χάρης είναι ένας άνθρωπος πολύ επιτυχημένος και δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξει σε έναν mainstream χώρο και εγώ επίσης λείπω πάρα πολλά χρόνια από τους χώρους αυτούς», δήλωσε ο Χρήστος Δάντης στο gossip-tv.gr, όταν τον ρωτήσαμε για το «πάντρεμα» αυτό.

Την σκυτάλη πήρε ο Βο , συνοδευόμενος από τον dj Kay cee και την Γιωργία Βρανά, οι οποίοι έκαναν εντυπωσιακή είσοδο. Ο ράπερ με τον δικό του μοναδικό τρόπο είπε αρκετές από τις επιτυχίες του και ήδη από τις πρόβες φάνηκε ότι όλοι θα χορέψουν στον ρυθμό του. «Με τον Χάρη Κωστόπουλο είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν, στην Θεσσαλονίκη. Αυτό το σχήμα είναι μια πρόταση για την νυχτερινή Αθήνα γιατί είναι δυο αυθεντικοί, αλλά δυο εντελώς διαφορετικοί τύποι στο είδος μουσικής που υποστηρίζουν. Είναι περίεργο και ήταν πρόκληση για μένα», δήλωσε ο Βο και συνέχισε για το κατά πόσο ταιριάζει ένας ράπερ στο μπουζούκια. «Εγώ με τα μπουζούκια έχω πάρα πολύ καλή σχέση γιατί προέρχομαι από μια λαϊκή οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν μπουζουξής , η μητέρα μου λαϊκή τραγουδίστρια. Είμαι στα μπουζούκια από το ’92-’93 , έχω δουλέψει σε μεγάλες πίστες με τον Γιώργο Αλκαίο. Όταν αυτό που κάνεις το κάνεις με σεβασμό και πολύ καλά, μπορείς να το κάνεις παντού. Είναι καλό να εμφανίζεσαι και σε χώρους που δεν σε περιμένουν». Κατά την διάρκεια της πρόβας δεν ήταν λίγες οι φορές εκείνες που σταμάτησαν προκειμένου να ρυθμίσουν τον ήχο και τα φώτα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος, στην πίστα ανέβηκε ο Χάρης Κωστόπουλος με την ορχήστρα του. Όταν άρχισε να ερμηνεύει το «Πρώτο Θέμα», ο Χρήστος Δάντης και ο Βο πιάστηκαν χέρι- χέρι και άρχισαν να χορεύουν και να τραγουδάνε μαζί του. «Στην αρχή ακούγεται περίεργο το σχήμα. Βέβαια όλη αυτή η ιδέα ξεκίνησε στο ότι εκτιμώ τον Χρήστο και εκείνος μου έδειξε ότι εκτιμάει πολύ και την δική μου δουλειά. Και τον Βο τον αγαπάω. Ο κύριος Γιοκαρίνης μας προέκυψε στην πορεία και ήταν τιμή για όλους μας. Παρόλο που ακούγεται πολύ περίεργο πιστεύω ότι είναι η κατάσταση στη νύχτα τέτοια που αυτά τα περίεργα ίσως να έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το πιστεύω! Μακάρι να μας βγει. Το βλέπω και στις πρόβες ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και στο λαϊκό και στο ροκ. Οπότε αυτό το πάντρεμα αν ταιριάξει θα είναι πολύ καλό. Ο κόσμος θα περάσει καλά και με το ένα είδος και με το άλλο», μας είπε ο Χάρης Κωστόπουλος λίγο πριν ξεκινήσει να γεμίζει τον χώρο με τις επιτυχίες του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved