Γιώργος Μαζωνάκης: Αποκαλύπτει τις εκπλήξεις του σχήματος λίγο πριν την έναρξη!
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Αποκαλύπτει τις εκπλήξεις του σχήματος λίγο πριν την έναρξη!

Παρασκευή 24 Αυγούστου ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Ελένη Φουρέιρα κάνουν πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονται στην Γλυφάδα και ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο yupiii και αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά τους. «Επιστρέφουμε στο Thalassa για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα με πέρυσι. Αυτό που έγινε το περσινό καλοκαίρι για 14 νύχτες μάς άρεσε πάρα πολύ και θέλουμε να το επαναλάβουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε φέτος καινούριες ιδέες- το ακριβώς αντίθετο!», δήλωσε ο Μαζώ και συνέχισε λέγοντας: «Εκτός από τα νέα του κομμάτια, θα τραγουδήσει και κάποια από την παλιότερη δισκογραφία του, που δεν έχει πει εδώ και αρκετό καιρό, όπως το «Λουκέτο», το «Μίλα» και το «Με τα μάτια να το λες».

Ο τραγουδιστής εξήγησε επίσης πως: «Κάτι που κάνω με μεγάλη χαρά φέτος είναι ότι ξαναλέω τα παλιότερά μου τραγούδια, που τα τελευταία χρόνια δεν συνήθιζα να λέω, γιατί τα θεωρούσα "κουρασμένα". Θα με δείτε δηλαδή να λέω με την Ελένη το «Αμανέ», κομμάτι που το 2005 κυκλοφόρησε ως ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και το απόλυτα καλοκαιρινό «Summer in Greece», που είχα τραγουδήσει με τη Βικτώρια Χαλκίτη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved