Κόντρες και απρόσμενες αποχωρήσεις στο X-Factor
Showbiz

Κόντρες και απρόσμενες αποχωρήσεις στο X-Factor

Ήταν μια βραδιά "ευαισθησίας" η χθεσινή για το X-Factor Live όπως τόνισε με νόημα ο Γιώργος  Λεβέντης κατά την διάρκεια μιας κριτικής του καθώς το κλίμα ειδικά ανάμεσα στον Νίκο Μουρατίδη και τον  Γιώργο  Θεοφάνους ήταν αρκετά τεταμένο σχεδόν από την αρχή του show.

"Δεν το "φόρεσες" το τραγούδι"΄είπε ο Νίκος Μουρατίδης στην υποψήφια του Γιώργου Θεοφάνους Ήβη κι εκείνος εκνευρίστηκε και το έδειξε όταν ήρθε η ώρα να κρίνει τον υποψήφιο του Νίκου Θεοφάνους, Δημήτρη. "Δεν είναι δίκαιο να κρίνεται με δυο μέτρα και δύο σταθμά" είπε και συνέχισε: ¨ Δεν μπορεί να λέτε για την Ήβη και να κρίνεται διαφορετικά τον Δημήτρη που έχουν την ίδια ηλικία."

Και συνέχισε επιτιθέμενος στην Κατερίνα Γκαγκάκη που είπε ότι ανατρίχιασε με τον Δημήτρη. "Κι εγώ ανατρίχιασα με τα φάλτσα του...." Για να εισπράξει για πρώτη φορά την έντονη δυσαρέσκεια της Κατερίνας Γκαγκάκη που δεν το άφησε να πέσει κάτω.... "Θέλεις να μας δίνεις χαρτί με την γραμμή που θέλεις να ακολουθήσουμε στην κριτική μας πριν ξεκινήσουμε; Γιατί εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου όταν έχω άλλη άποψη...."

Στο διαγωνιστικό μέρος του show υποψήφιοι ήταν τελικά οι Pale Faces και ο Hovig και καθώς υπήρξε ισοψηφία της κριτικής επιτροπής έφυγαν οι Pale Faces που στο συγκεκριμένο live συγκέντρωσαν την χαμηλότερη ψηφο΄φορία από τις ψήφους του κοινού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved