Φοίβος: «Με πειράζει που με λένε τσιφτετελά»
Showbiz

Φοίβος: «Με πειράζει που με λένε τσιφτετελά»

Ο Φοίβος έδωσε σήμερα συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου!

"Με το γκρουπάκι μου παίζαμε διασκευές ξένων κομματιών. Μια μέρα εκεί που κάναμε πρόβα, μου βγήκαν μερικές νότες και έτσι φτιάξαμε την πρώτη μας μελωδία [...] Αρχίσαμε να φτιάχνουμε κομμάτια δικά μας. Γράφαμε Heavy Metal στην αρχή και μάλιστα με ελληνικό στίχο. Είχαμε προσεγγίσει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μας είχε βοηθήσει πολύ. Βεβαίως, αυτό το είδος δεν μας πήγαινε καθόλου και έτσι το γυρίσαμε σε πιο pop ρυθμούς, με την προσθήκη μάλιστα στο γκρουπ και γυναίκας τραγουδίστριας, της Βίκυς Χαρίτου" είπε ο συνθέτης.

Και δήλωσε: "Είμαι πρώτα απ' όλα συνθέτης. Με φρικάρει που με αποκαλούν στιχουργό. Πρώτα γράφω τη μελωδία και μετά ψάχνω τις λέξεις. Έγραφα εύκολα μουσική, αλλά στην αρχή δυσκολευόμουν να βρω στίχους. Έψαχνα λέξεις που θα είναι... to the point. Επίσης, οι φίλοι μου με αποκαλούν "τσιφτετελά" και αυτό με πειράζει!"

Και δεν δίστασε να πει: «Δεν ξανακούω τα τραγούδια μου, τι νόημα θα είχε αυτό;», και πρόσθεσε: «πιο σημαντικό για μένα είναι ένα τραγούδι μου να γίνει μεγάλη εμπορική επιτυχία. Δεν με νοιάζει η υστεροφημία. Εγώ άκουγα μια ζωή εμπορική μουσική. Δεν με ενδιαφέρει αν θα ακούω ένα τραγούδι μετά από 10 χρόνια, με νοιάζει να ακούω μουσική για να διασκεδάσω εκείνη τη στιγμή, να μου διεγείρει εκείνη τη στιγμή τα συναισθήματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved