Άρης Πλασκασοβίτης: Από το Greek Idol στο Chicago!
Showbiz

Άρης Πλασκασοβίτης: Από το Greek Idol στο Chicago!

Τα όνειρά του να πραγματοποιούνται βλέπει με τον καιρό ο Άρης Πλασκασοβίτης.

Το νεαρό τραγουδιστή με την ωραία φωνή, τα εκφραστικά μάτια, το πλατύ χαμόγελο και την κίνηση που εντυπωσιάζει τον γνωρίσαμε μετά τη συμμετοχή του στο «Greek Idol» παρά το ότι στον «κόσμο» του χορού ήταν ήδη γνωστός. Μετά το talent show και για τρεις σεζόν, ο Άρης πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ «Rent» , έκανε κάποιες προσπάθειες μόνος του στο τραγούδι και λίγο πριν το τέλος του φετινού καλοκαιριού ήρθε η μεγάλη πρόταση. Ο Σταμάτης Φασουλής ζήτησε από τον Άρη Πλασκασοβίτη να συμμετέχει στο «Chicago».

«Πέρασα ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι από θέμα δουλειάς, πολλές ακυρώσεις... Κι όμως νομίζω ότι στο τέλος κέρδισα το λαχείο! Θα συμμετέχω σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου μιούζικαλ, το "Chicago" με σκηνοθέτη τον Σταμάτη Φασουλή!», μας είπε ο τραγουδιστής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Η χαρά και η τιμή του Άρη είναι διπλή γιατί εκτός από το ότι συμμετέχει σε ένα μιούζικαλ παγκοσμίου φήμης συνεργάζεται και με τη μεγάλη μας ερμηνεύτρια Μαρινέλλα. Ποια είναι η σχέση τους και πώς την αποκαλεί ο τραγουδιστής;

«Πάμε στη Μαμά Μαρινέλλα... !!! Τι να πω γι αυτή τη γυναίκα, μια λέξη τη χαρακτηρίζει στα δικά μου ματιά! ΜΑΜΑ όπως προ-είπα!!! Ένας ευχάριστος, υπέροχος άνθρωπος με τρελή αίσθηση του χιούμορ! Μας προσέχει όλους στο θίασο και μας αντιμετωπίζει σαν παιδιά της. Χαίρομαι παρά πολύ όταν μου δίνει συμβουλές και μοιράζεται το υπέροχο, δυνατό παρελθόν της μαζί μου!», λέει χαρακτηριστικά ο Άρης και μοιράζεται μαζί μας κάποιες τους όμορφες στιγμές.

«Πολλές φορές εισβάλει στη δοκιμή των ρούχων κι αν δεν της αρέσει κάτι έρχεται και μου λέει στο αυτί: "Μη ξεχάσεις να ξυριστείς μικρέ και πες τους ότι αυτό το ρούχο δεν σου πάει..." Και τι γίνεται στο τέλος; Το δικό της γιατί τελικά έχει δίκιο! Ενώ όταν της κάνω το χατίρι και ξυριστώ έρχεται πάλι και μου λέει: "Εεεεε μα πολύ καλύτερα, τώρα είσαι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!!" και μου δίνει ένα φιλί», μας αποκαλύπτει ενώ συμπληρώνει με χιούμορ σταματήστε με γιατί μπορώ να μιλάω άπειρες ώρες για τη ΜΑΜΑ Μαρινέλλα!»

Όσο για το πώς περνάνε στις πρόβες, ο Άρης Πλασκασοβίτης μας είπε: «Περνάμε τέλεια, δημιουργικά, γελάμε μα πάνω από όλα μαθαίνω πολλά πράγματα που ούτε μπορούσα να φανταστώ. Για μένα είναι ένα μεγάλο σχολείο. Χαίρομαι παρά πολύ που έχω την ευκαιρία και συνεργάζομαι με όλους αυτούς τους σπουδαίου ανθρώπους! Είναι πολύ όμορφο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που θέλουν να σου μάθουν πράγματα, να σε βοηθήσουν και να σου δώσουν ώθηση. Και κάτι πολύ βασικό για μένα είναι πως δίπλα τους νιώθω ασφαλής!

Ο τραγουδιστής αναφέρεται στους πρωταγωνιστές του θιάσου Μαρνιλέλλα, Κωνστναντίνο Μαρκουλάκη, Σμαράγδα Καρύδη, Αντώνη Λουδάρο, Τάνια Τρύπη και φυσικά στο σκηνοθέτη Σταμάτη Φασουλή.

Καλή παρέα όμως κάνει και με τους χορευτές του θιάσου οι οποίοι εκτός από τον Άρη Πλασκασοβίτη είναι και οι Αντιγονη Ψυχράμη, Θεοχαρης Ιωαννιδης, Ναντια Κοντογιώργη, Χρήστος Σπανός, Λίνα Εξάρχου, Μανώλης Θεοδωράκης, Δήμητρα Σιγάλα, Χρήστος Γεωργαλής, Αρετή Πασχάλη, Κωνσταντίνος Καικής, Άντια Ολυμπίου, Γιάννης Αδιτάκης.

Η πρεμιέρα του μιούζικαλ «Chicago» είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στο θέατρο «Παλλάς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved