Βαγγέλης Τσαουσόπουλος: Μιλά για τον πατέρα του Μιχάλη Τσαουσόπουλο!
Showbiz

Βαγγέλης Τσαουσόπουλος: Μιλά για τον πατέρα του Μιχάλη Τσαουσόπουλο!

Ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος είναι ο μονάκριβος γιος του Μιχάλη Τσαουσόπουλου. Είναι χαμηλών τόνων, ανήκει στο νέο αίμα σκηνοθετών στην Ελλάδα και έχει όλα τα φόντα να κάνει πράγματα και στο εξωτερικό που ήδη έχει κάνει.

Ο ίδιος μιλά για πρώτη στην espresso για την σχέση με τον πατέρα του. «Η σχέση με τον πατέρα μου είναι σχέση οικογένειας, όπως κάθε πατέρα και γιου. Στην περίπτωσή μας βεβαίως, όπως καταλαβαίνεις, υπάρχουν και πολλά κοινά στοιχεία στη δουλειά μας. Αυτό είναι κάτι που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά. Πολλές φορές, επειδή θαυμάζω τον πατέρα μου για την πολύχρονη επιτυχημένη πορεία του στα media και υπολογίζω τη γνώμη του, τον συμβουλεύομαι». Όσο για τον έχει επηρεάσει στη δουλειά του λέει:

«Από πολύ μικρή ηλικία λόγω της δουλειάς του πατέρα μου είχα συνεχή επαφή με τα media και τις απαιτήσεις τους. Σίγουρα με επηρέασε όλο αυτό. Βέβαια, δεν ακολούθησα το ίδιο επάγγελμα με τον πατέρα μου, κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν κρύβω όμως ότι όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να φτάσω στο επίπεδό του», καταλήγει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved