Αποκλειστικές δηλώσεις: Λαέρτης Βασιλείου: «Δεν κατεβαίνει η παράσταση»
Showbiz

Αποκλειστικές δηλώσεις: Λαέρτης Βασιλείου: «Δεν κατεβαίνει η παράσταση»

Τις τελευταίες μέρες η θεατρική παράσταση «Corpus Christi» έχει έρθει στο επίκεντρο.

Μάλιστα, δημιουργήθηκαν και επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο» από εκείνους που υποστηρίζουν ότι το περιεχόμενό της είναι κατά του χριστιανισμού. Με αφορμή τα όσα έγιναν έξω από το θέατρο, φούντωσαν οι φήμες ότι η παράσταση δεν θα κατέβει. Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον σκηνοθέτη Λαέρτη Βασίλη, ο οποίος δήλωσε: «Όχι. Η παράσταση δεν θα κατέβει είναι παραπληροφόρηση ίδια με εκείνη που κυκλοφορεί ότι στην παράσταση γίνονται όργια. Κάποιος τακτικά προσπαθεί να παραπληροφορεί τον κόσμο για το “Corpus Christi’’».

- Η παράσταση μέχρι πότε θα ανεβαίνει στο “Χυτήριο”;

«Όσο υπάρχουν θεατές που θέλουν να βλέπουν την παράσταση θα ανεβαίνει κανονικά».

Τελικά, παρά τα επεισόδια της Παρασκευής, οι ηθοποιοί ανέβηκαν στο θεατρικό σανίδι και υποδέχτηκαν το κοινό, το οποίο περίμενε υπομονετικά να περάσει την είσοδο του θεάτρου.

«Επειδή θέλαμε να τιμήσουμε το κοινό για την παρουσία του και την υποστήριξή του, η παράσταση έγινε με ελεύθερη είσοδο. Βέβαια, μέσα ήταν άνθρωποι που ήθελαν να δουν την παράσταση , αλλά ήταν και από την άλλη πλευρά εκείνων που την έκριναν και ήταν εναντίον. Αυτό το καταλάβαμε όταν ανέβηκα στην σκηνή για να μιλήσω στο κοινό για την ταλαιπωρία και εκείνοι προσπάθησαν να ταράξουν την ησυχία. Βέβαια ηρέμησαν αμέσως. Όπως μας είπαν και άνθρωποι από την ασφάλεια του θεάτρου υπάρχουν και άνθρωποι από την άλλη μεριά που βλέπουν την παράσταση και να προσέχουμε. Έτσι, ήμασταν προετοιμασμένοι στο ότι μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις. Βέβαια, προς μεγάλη έκπληξη η παράσταση όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά στο τέλος καταχειροκροτήθηκε. Μετά το τέλος της παράστασης δεν ήρθε κανείς να μας πει τι είναι αυτά είδαμε. Μάλλον κατάλαβαν ότι είναι θύματα μιας παραπληροφόρησης και συγκεκριμένων ανθρώπων που τους χρησιμοποίησαν προς όφελός τους. Καλό θα ήταν ο κόσμος να το καταλάβει αυτό και να μην γίνεται πιόνι σε διάφορα συμφέροντα γιατί στο τέλος θα την πληρώσει ο απλός ο κόσμος και η εικόνα αυτής της χώρας» , δήλωσε αποκλειστικά ο σκηνοθέτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved