Εβελίνα Παπούλια: «Έχει ξεσπάσει λοιπόν ένας καθημερινός «πόλεμος» μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών»
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Έχει ξεσπάσει λοιπόν ένας καθημερινός «πόλεμος» μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών»

Πολλές φορές λόγω θεάτρου ή γυρισμάτων, η Εβελίνα Παπούλια γυρνά αργά στο σπίτι της, που είναι στην Κυψέλη. Της θυμίζει καθόλου... εμπόλεμη ζώνη;

«Εμπόλεμη όντως... Ενώ οι πολιτικοί είχαν πει πως δεν θα υπάρξουν περιοχές-γκέτο, η Κυψέλη έγινε το απόλυτο γκέτο, με κάθε λογής αλλοδαπούς. Έχει ξεσπάσει λοιπόν ένας καθημερινός «πόλεμος» μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών και το όλο σκηνικό έχει γίνει απίστευτο. Λίγο πιο πέρα, σε απόσταση αναπνοής από μας, σπάνε μαγαζιά, δέρνουν και μαχαιρώνουν. Πολύ άγρια κατάσταση» τόνισε στο TV Έθνος.

Παλιά έλεγε ότι δεν θα άλλαζε γειτονιά. Τώρα; «Τώρα με όλα αυτά που συμβαίνουν θέλω να το κάνω, μα δεν ευνοεί το όλο κλίμα και η κρίση. Ναι, παλιότερα, δεν ήθελα να φύγω από τη γειτονιά όπου μεγάλωσα. Έφυγαν όμως οι περισσότεροι ...στις πολυκατοικίες γύρω μου μένουν πια ελάχιστοι Ελληνες, οι υπόλοιποι έφυγαν και πολλά απ' τα διαμερίσματα είναι άδεια. Είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό!»

Φοβάται και για την κόρη της, την Αφροδίτη; «Είναι άγριο το σκηνικό, πόσω μάλλον όταν έχεις κι ένα παιδί που είναι δεκατεσσάρων χρόνων, όπως εγώ... Ναι, φυσικά και φοβάμαι και ανησυχώ. Είναι όμως ευτυχώς πολύ προσεκτική!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved