Sunny Μπαλτζή: «Επιτέλους χώρισα», εξομολογείται η ίδια! Δείτε τι έγραψε
Showbiz

Sunny Μπαλτζή: «Επιτέλους χώρισα», εξομολογείται η ίδια! Δείτε τι έγραψε

Η Sunny Μπαλτζή είναι μία από τις πιο ανατρεπτικές καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα.

Τόσο η μουσική της, όσο και η δημόσια εικόνα της, δείχνουν ένα άνθρωπο... ροκ μέχρι το «κόκκαλο». Η ίδια έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο facebook για έναν... επώδυνο χωρισμό! Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε:

«Επιτέλους... ΧΩΡΙΣΑ!

Μετά από τρεις μήνες, φαίνεται πως είναι οριστικό!

Αγαπημένοι μου φίλοι,

τον Αύγουστο, πήρα μια από τις πιο extreme αποφάσεις της ζωής μου, δεδομένου ότι το τσιγάρο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου και της ζωή

ς μου. Ήταν το life style μου ήταν η προέκταση των χεριών μου, ήταν το φιλαράκι μου. Στις 20 Αυγούστου λοιπόν, ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. Ναι, μέσα στο κατακαλόκαιρο στο up των διακοπών! Αφού μπόρεσα εγώ, ήθελα να σας πω, ότι όλοι μπορείτε. Όχι δεν άρχισα αντικαπνιστική εκστρατεία, ούτε έγινα σαν και αυτούς που μισούσα... γιατί και εγώ όταν μου άρχιζαν το κήρυγμα, έλεγα μέσα μου "χέσε μας ρε παπάρα ξενέρωτε!" Όχι, δεν πέρασα στην αντίπερα όχθη. Δεν έγινα αντικαπνίστρια, δεν με ενοχλεί ο καπνός των άλλων. ΄Ισα, ίσα, ήταν τόσο βαθιά η εξάρτησή μου από το τσιγάρο, που ακόμη νιώθω μέλος των καπνιστών. Δεν πάω σε εστιατόρια που δεν καπνίζουν, δεν έχω αλλάξει συνήθειες και φίλους. Απλά θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μαζί σας. Με δεδομένο ότι η σωματική εξάρτηση, ξεπερνιέται σχετικά εύκολα.

Είναι όμως τόσο βαθιά στο μυαλό μου, αυτή η εξάρτηση, που πραγματικά, ακόμη πενθώ το... φιλαράκι μου, την επιβράβευσή μου, την παρηγοριά μου, την αυτοπεποίθησή μου. Ξέρετε τι έχω ζήσει εγώ και το τσιγαράκι μου? Πόσες χαρές, πόσες λύπες, πόσα ταξίδια, κυρίως πόσες φωτογραφίες! Είδα και αποείδα να βρω μια φωτό μου χωρίς τσιγάρο!

Μα βρε παιδί μου μέσα στο καλοκαίρι... έσπευσαν να μου πουν όλοι. 'Άστο για το φθινόπωρο..

Επειδή δεν συνέτρεχε κάποιος άμεσος λόγος υγείας. Όμως μια μικρή φωνούλα μέσα μου, ότι απέμεινε δηλαδή από τις θαμμένες αντιστάσεις μου, μου είπε "ΟΧΙ!! Τώρα να το κάνεις, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Να τιμωρηθείς."

Να τιμωρηθείς για τα πρωινά που σιχαινόσουν τον εαυτό σου από την προηγούμενη... ινδιάνικη νύχτα, για την γοπίλα που πότισε ατμόσφαιρα και τοίχους ,για τα πρωινά που ενώ πονούσε το στήθος από το πολύ κάπνισμα, ξεκινούσες με καφέ και τσιγάρο, να τιμωρηθείς για την μπόχα μέσα στο σπίτι, τις καμένες κουβέρτες, τα χρήματα που πέταξες από το παράθυρο, τον χρόνο που στέρησες από ανθρώπους και από εσένα και τον αφιέρωσες για να γίνεις το τέλειο... καπνογόνο στους -20 βαθμούς έξω, αψηφώντας τα πάντα για αυτόν τον άσπονδο φίλο. Που κάποια στιγμή, δίχως να το καταλάβω, τον ερωτεύτηκα και τον παντρεύτηκα σε ένα ασυνείδητο θα έλεγα γάμο. Σαν και αυτούς που κάνουν στο Λας Βέγκας! '

Έτσι, η ζωή μας κυλούσε, με τα πάνω και τα κάτω της. Όπως όμως όλες οι σχέσεις, έτσι και αυτή, ήρθε η στιγμή να περάσει κρίση. Ἠ θα χωρίζαμε ή θα ήμασταν για πάντα μαζί.

Έτσι χαιρέτησα τον περιπτερά μου, δίχως να πάρω τις κούτες που συνήθως έπαιρνα, μην τυχόν και στερηθώ ακόμη και την μάρκα μου και ξεκίνησα την απεξάρτηση. Τον αγαπούσα και τον αγαπώ ακόμη. ¨Όμως ήμουν αποφασισμένη να το τελειώσω... να τον βγάλω από το μυαλό μου.

Ναι, φυσικά και πάντα το θεωρούσα απίθανο. Φυσικά και όλοι περίμεναν να μας να δουν να επιστρέφουμε, χέρι, χέρι. 3 με 4 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, ήταν αυτά.

Και όμως, μπόρεσα! Έχει μεγάλη δύναμη, τελικά ο άνθρωπος μέσα του.

Τον αγαπώ ακόμη. Πολλές φορές κάτι βράδια, λυγίζω και τον θυμάμαι. Να είναι καλά, όπου και να είναι, καλή του ώρα! Ας κάνει ταξίδια με άλλες συντρόφους!

Και εγώ είμαι καλά, δεν λέω. Εμφανίστηκε καινούριο φιλαράκι που δεν με τρέχει στις 3 το βράδυ να βρω περίπτερο ανοιχτό και δεν μου στερεί σε τίποτε από το rock and roll, την τρέλα μου και το στιλ μου.

Αν εσείς λοιπόν φίλοι μου, δεν τις, τους γουστάρετε, μην ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ!

Πάρτε την μεγάλη απόφαση. Δεν είναι και τόσο τρομερό τελικά.

Ο φόβος καίει τα σωθικά ;)

Μια καινούρια αρχή!

Όχι εξαρτήσεις, μόνο επιλογές.

Δεν είναι αργά.

Μια νέα ζωή!

Λοιπόν.... ΤΡΑΚΕΣ ΤΕΛΟΣ!

.....ΧΩΡΙΣΑ!

Sunny Μπαλτζή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved