Ζέτα Μακρυπούλια: Tο ξεκίνημα, οι επιτυχίες, οι έρωτες και το… ταξίδι στον χρόνο! (φωτό)
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Tο ξεκίνημα, οι επιτυχίες, οι έρωτες και το… ταξίδι στον χρόνο! (φωτό)

Αγορίτσα- Ζωή Μακρυπούλια! Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Ζέτα Μακρυπούλια η οποία από μικρή ηλικία μπήκε στον «θαυμαστό» κόσμο της showbiz και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να απασχολεί τα μέσα τόσο με τα επαγγελματικά, όσο και με την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε από το modeling ενώ παράλληλα έκανε και φωτογραφήσεις και συμμετοχές σε spots. Πάντα με τη στήριξη των γονιών της, η Ζέτα γίνεται μια από τις «τσαούσες» του «Ciao Ant1» και η παραγωγή του καναλιού καταλαβαίνει ότι το μέλλον γι' αυτό το κορίτσι πρόκειται να γραφτεί με πολύ λαμπερά γράμματα.

Η συνέχεια για την παρουσιάστρια είναι λίγο - πολύ γνωστή, με τη Ζέτα να ξεκινά δειλά δειλά στο θέατρο, αφού έχει εγκαταλείψει το όνειρό της στην ψυχολογία, να παρακολουθεί σεμινάρια σε δραματική σχολή, και να μπαίνει λαμπερή και φρέσκια στην τηλεόραση, στο πλευρό του Νίκου Μαστοράκη.

Έπειτα, έρχεται για εκείνη η υποκριτική, σε συμμετοχές και σίριαλ και σε ρόλους «ανάλαφρους» που την έκαναν να σκεφτεί ξανά την ενασχόλησή της ως τηλεοπτική ηθοποιός και να επιστρέψει στον ρόλο που της ταιριάζει γάντι, αυτόν της παρουσιάστριας.

Μεγάλη έκπληξη βέβαια αποτέλεσε η συμμετοχή της στο «Παρά πέντε» ως «Αμαλία», ένας ρόλος που έχει αφήσει εποχή.

Η μεγάλη αγάπη της ηθοποιού όμως ήταν και παραμένει η μεγάλη οθόνη και το θέατρο, χώρους στους οποίους έχει ξεχωρίσει. Οι πρωταγωνιστικοί της ρόλοι σε ταινίες και οι συμμετοχές της σε θεατρικές παραστάσεις είναι αυτές που την καθιέρωσαν στον μυαλό μας ως ηθοποιό, «τίτλος» όμως τον οποίοι πολλοί συνάδελφοί της «πολέμησαν».

Πιο «πικάντικη» είναι η προσωπική ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια. Ο Κώστας Αλιμπέρτης είναι πρώτος της έρωτας, πριν γίνει μόνιμο πρόσωπο στα εξώφυλλα των περιοδικών.

Όσο ήρεμα ήταν μαζί όμως τόσο ήρεμα και έληξε αυτή η σχέση για να έρθει λίγα χρόνια μετά η σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο. Κοινές εμφανίσεις που γινόταν πρωτοσέλιδο, paparazzi φωτογραφίες από κάθε στιγμή της ζωής τους, σενάρια γάμου και όλα όσο μπορεί κάποιος να σκεφτεί για τον δεσμό δυο νέων, ερωτευμένων παιδιών ήταν στην καθημερινότητα του ζευγαριού. Και η σχέση αυτή όμως έληξε και έτσι χρέωσαν στην παρουσιάστρια δεσμούς με τους Πάρι Κασιδόκωστα, Θοδωρή Παπαλουκά, Χρήστο Χολίδη και Γιάννη Λάτσιο.

Ο μεγάλος όμως έρωτας ήρθε στη ζωή της Ζέτας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έναν έρωτα που και οι δυο, στην αρχή, μάταια προσπάθησαν να κρύψουν! Πλέον όμως το ζευγάρι δηλώνει ευτυχισμένο, ενώ κανείς δεν αποκλείει σύντομα να δούμε την παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πηγή φωτογραφιών: Tv Box

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved