Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν με ενδιαφέρει να βρίσκομαι στην επικαιρότητα για τα προσωπικά μου»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν με ενδιαφέρει να βρίσκομαι στην επικαιρότητα για τα προσωπικά μου»

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τους παπαράτσι, την δημοσιότητα, αλλά και για το αν ένιωσε ασφυξία για τα όσα γράφονται γι' αυτήν χωρίς αυτήν!

«Κάποια στιγμή ένιωσα αποπνικτικά. Όμως, όλο αυτό το έχω λύσει, γιατί πιστεύω πως έχω δώσει σε όλους να καταλάβουν πως δεν με ενδιαφέρει αυτή η δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει να βρίσκομαι στα Μέσα για τα προσωπικά μου και όλοι θεωρώ ότι το έχουν σεβαστεί .Οντως; Ναι, γιατί έχω μια συνέπεια στη στάση μου. Δεν λέω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους από τη μια μεριά πως δεν επιθυμώ να εκθέτω την προσωπική μου ζωή και από την άλλη την επόμενη μέρα να παίρνω τηλέφωνο και να λέω Εδώ είμαι, ελάτε να με φωτογραφήσετε. Δεν κατηγορώ όσους το κάνουν, απλώς είναι έξω από τη δική μου λογική» είπε χαρακτηριστικά στο «TV Έθνος».

Και τονίζει:" Σίγουρα δεν θα φωτογραφηθώ χεράκι χεράκι με τον αγαπημένο μου, όμως κι από την άλλη μεριά, δεν θα κλειστώ και στο σπίτι μου για να μην δει κανείς ποιον άνθρωπο μπορεί να έχω δίπλα μου. Και να σου πω και κάτι; Και ποιον νοιάζει ποιον έχω δίπλα μου... Του κόσμου πιστεύω πως δεν του καίγεται καρφί. Ολα αυτά τα κατασκευάζει αυτό το σύστημα που λέμε showbiz και στη χώρα μας είναι αστείο να μιλάμε για «showbiz». Για showbiz ας μιλήσει καλύτερα η Αμερική."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved