Μετά τους Otherview διαλύθηκαν και οι Master Tempo
Showbiz

Μετά τους Otherview διαλύθηκαν και οι Master Tempo

Δεν είναι καιρός για συγκροτήματα ή... ντουέτα όπως φαίνεται.

Μετά τους Otherview, η δισκογραφική εταιρία spicy απέστειλε δελτίο τύπου για τους Master Tempo, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, η φιλία τους όμως και η καλλιτεχνική δράση συνεχίζεται :

«Οι MASTER TEMPO αριθμούν 7 δημιουργικά χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία, με μεγάλες επιτυχίες, πολλές και ιδιαίτερες συνεργασίες, αμέτρητα πετυχημένα live και φανατικούς θαυμαστές!

Ως ιδέα και δημιουργία του ήδη καταξιωμένου dj Πέτρου Δινάλη, το σχήμα γεννήθηκε για να "κάνει τη διαφορά" στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα και το κατάφερε περνώντας με άνεση μέσα από διάφορα μουσικά ήδη με δυνατά singles / συνεργασίες & remixes που αγάπησε το μουσικό κοινό.

Από το 2008 έως και σήμερα συμπληρώθηκαν από τον ταλαντούχο mc Zani. Σήμερα ο Πέτρος και ο Ζanis αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς μουσικούς δρόμους παραμένοντας δυο καλοί φίλοι.

Οι MASTER TEMPO, με ένα δυνατό αέρα ανανέωσης να τους διαπερνά, συνεχίζουν πιο δυνατοί και δημιουργικοί από ποτέ τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, και με τη στήριξη της μουσικής εταιρείας, SPICY, θα παρουσιάσουν σύντομα τις νέες κυκλοφορίες και παραγωγές τους.

Είναι σίγουρο ότι οι MASTER TEMPO θα συνεχίσουν να αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην Ελληνική μουσική για πολλά χρόνια ακόμα και ευχαριστούν τους χιλιάδες fan τους που τους στηρίζουν και αγαπούν»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved