Showbiz

Από ποιους έχει αρνητικές εμπειρίες ο Νίκος Μωραΐτης στον καλλιτεχνικό χώρο;

«Αρνητικές εμπειρίες έχω από το δισκογραφικό σύστημα, γιατί είναι σε παρακμή, όχι από συνθέτες, τους τραγουδιστές, τους ενορχηστρωτές ή τους άμεσους συνεργάτες μου», δηλώνει ο Νίκος Μωραΐτης.

Ο στιχουργός που έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού ξεκίνησε την καριέρα του το 2004, μετά την επιτυχία που έκανε στο τραγούδι «Ο άγγελός μου».

Πρώτη του δουλειά, η δημοσιογραφία. Το 2204 όμως σταμάτησε να κάνει μουσικό ρεπορτάζ και κριτική και «μπήκε στα βαθιά» της μουσικής και της στιχουργικής. «Από τη δημοσιογραφία κράτησα μόνο τις συνεντεύξεις, γιατί μου αρέσει και έχω περιέργεια να γνωρίζω ανθρώπους», αναφέρει στο περιοδικό «Glam».

Όσο για το πρώτα του βήματα, ο στιχουργός αποκαλύπτει: «Τα «Χάρτινα» ήταν ένα πολύ δυνατό μπάσιμο στο τραγούδι. Αλλά μετά ακολούθησαν επτά πολύ δύσκολα χρόνια. Γιατί, παρόλο που το «ναι» της Δήμητρας (Γαλάνη) ήταν ό,τι ωραιότερο μου έχει συμβεί, από την άλλη ήταν και μια βουτιά στα βαθιά. Πολλές φορές κινδύνεψα να πνιγώ. Ήταν μια επταετία, 1997-2004, πάρα πολύ δύσκολη γιατί υπήρξαν άνθρωποι που με αμφισβήτησαν τόσο ως δημοσιογράφο όσο και ως στιχουργό. Το κύκλωμα δεν μπορούσε να αποδεχτεί ούτε με τη μια ούτε με την άλλη μου ιδιότητα».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved