Γνωρίζοντας καλύτερα τον Ηλία Βρεττό!
Showbiz

Γνωρίζοντας καλύτερα τον Ηλία Βρεττό!

Η μουσική μπήκε στη ζωή του Ηλία Βρεττού στο τρίτο έτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου, όπου φοιτούσε.

Η μητέρα του ήταν εκείνη που πίστεψε στο ταλέντο του και έστειλε αίτηση συμμετοχής για λογαριασμό του σε ένα διαγωνισμό χορού. Ο λόγος για το «Eurostar» στη ΝΕΤ. Ο νικητής μάλιστα θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στη Eurovision κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ηλία Βρεττό. Τη θέση του, τελικά πήρε με ανάθεση ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής όμως όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω αλλά πήρε το ρόλο του ως τραγουδιστής πιο σοβαρά.

«Ήμουν 21 ετών, εγώ πήγα μήπως με δει κάποιος και με βάλει να τραγουδάω σε κανένα ταβερνάκι, να βγάζω το χαρτζιλίκι μου», αναφέρει ο Ηλίας στο «Πρώτο Θέμα» εξηγώντας όμως ότι μετά γνώρισε σπουδαίους ανθρώπους όπως το Σωκράτη Σουμέλα οι οποίοι τον πίστεψαν και κάπως έτσι ο πρώτος του δίσκος έγινε πραγματικότητα. Η πορεία του Ηλία Βρεττού στη νύχτα ξεκίνησε το 2004 και μπήκε κατευθείαν στα βαθιά. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει καλέστηκε μέσα σε 15 ημέρες να μάθει 200 τραγούδια. Κάπου εκεί «διακόπηκαν οι σχέσεις» που είχε και με την ΑΣΟΕΕ αφού ο τραγουδιστής ο οποίος ήταν καλός μαθητής κατάφερε να περάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας αλλά όχι να το τελειώσει.

Σήμερα, μετά από πολυετή εμπειρία ο Ηλίας Βρεττός νιώθει τυχερός που κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του και να κάνει την αγάπη του επάγγελμα αλλά τον λυπεί η πορεία που έχει πάρει η νύχτα και η κρίση αν και πιστεύει πως αυτή είναι μια περίοδος για να μείνουν όσοι ξεχωρίζουν πραγματικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved