Αγγελική Ηλιάδη: Δυναμικό comeback στην δισκογραφία
Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: Δυναμικό comeback στην δισκογραφία

Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει με ολοκαίνουργια δουλειά.

Η ερμηνεύτρια που μετρά ήδη μια δεκαετία επιτυχημένης μουσικής πορείας συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά το πιστό της κοινό με φρέσκες δημιουργίες και νέες συνεργασίες!

Talk of the town έχουν γίνει οι εμφανίσεις της στο «S Club» του «Διογένης Studio» το φετινό χειμώνα, στο πλευρό του Σάκη Ρουβά! Η ίδια μας αποκαλύπτει μια διαφορετική εικόνα που ταιριάζει στο εκρηκτικό show, ύφους Cabaret τύπο την σκηνοθετική επιμέλεια του μοναδικού Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Την σκηνοθετική του μαεστρία χαρίζει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης και στο Video Clip του single της «Τραυματισμένε Μου Έρωτα», το οποίο εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, με την ίδια να μεταμορφώνεται σε femme fatale μεταφέροντας μας σε εποχές παλιού Hollywood! Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και το CD Single με τίτλο «Τραυματισμένε Μου Έρωτα». Μέσα από αυτό, το κοινό έχει ήδη αγκαλιάσει την κλασική αξία και τον ερωτισμό του ομώνυμου πρώτου της single, ανεβάζοντας το στις δεκάδες ελληνικού airplay chart! Στο ίδιο CD Single εμπεριέχεται η επανεκτέλεση του διαχρονικού και γεμάτου πάθους «Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει», της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας και γιαγιάς της Αγγελικής, Καίτης Γκρέυ, αλλά και το ρούμπα κομμάτι με τίτλο «Είμαι». Ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Μάριος Ψιμόπουλος, η Νίκη Παπαθεοχάρη και η Βίκη Γεροθώδορου προσφέρουν την αδιαφιλονίκητη και κλασσική τους αξία στα τραγούδια που υπογράφουν και ερμηνεύει η Αγγελική Ηλιάδη ολοκληρώνοντας ένα αποτέλεσμα που συγκινεί.

Η καινούργια δισκογραφική δουλειά της Αγγελικής Ηλιάδη αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα με την υπογραφή της νέας της δισκογραφικής εταιρείας Platinum Records.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved