Πώς διατηρείται σε φόρμα η Μαριάντα Πιερίδη!
Showbiz

Πώς διατηρείται σε φόρμα η Μαριάντα Πιερίδη!

Η Mαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε τι κάνει για να διατηρεί τη γραμμή της, τα μυστικά της διατροφής της, αλλά και τι την στενοχώρησε στην αποχώρησή της από το "Dancing with the stars".

«Κρατάω τη φόρμα μου, έχοντας κάνει τόσο την υγιεινή διατροφή όσο και τη γυμναστική, τρόπο ζωής. Προσπαθώ να τρέφομαι σωστά, με πλούσιες θρεπτικά και φτωχές σε άχρηστα λιπαρά τροφές, ενώ κάνω γυμναστική όσο πιο συχνά μου το επιτρέπει ο χρόνος μου. Η γυμναστική έχει γίνει τρόπος ζωής για μένα, μια και γυμνάζομαι από μικρό παιδί, με παρότρυνση της οικογένειάς μου. Έκανα εντατικά ενόργανη από πολύ μικρή. Πιστεύω ότι οι γονείς είναι εκείνοι που πρέπει να μάθουν το παιδί να βάλει την άσκηση στη ζωή του. Αν το κάνεις από μικρός, θέλεις να το κάνεις πάντα» αποκάλυψε στο faysbook!

Όσο για το αν ασκείται και τι είδους γυμναστική κάνει είπε: «Τελευταία έκανα μόνο χορό! Όμως, γενικά η άσκηση που έχει αποδειχθεί για μένα είναι ο spinning. Ένα πολύ δυναμικό πρόγραμμα άσκησης με στατικό ποδήλατο που καίει πολλές θερμίδες, τονώνει όλο το σώμα και εμένα προσωπικά μου φτιάχνει τη διάθεση. Δεν χρειάζεται να κάνεις καν χωριστούς κοιλιακούς, γιατί στις θέσεις που αλλάζεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος γυμνάζεται πραγματικά όλο το σώμα –και ειδικά η όρθια θέση γυμνάζει εκπληκτικά τους γλουτούς. Θέλω να ξεκινήσω πάλι άμεσα, γιατί αυτή τη βδομάδα την αφιέρωσα στον... ύπνο»

Ποιες είναι οι διατροφικές της συνήθειες;

«Η διατροφή που κάνω βασίζεται στην ομάδα αίματος που έχω και βάσει αυτής αποφεύγω κάποιες συγκεκριμένες τροφές, οι οποίες είναι πιο δύσπεπτες για τον οργανισμό μου, ενώ κάποιες άλλες τις καταναλώνω αλλά με μέτρο. Έχω ομάδα αίματος 0 -, που είναι μια από τις αρχαιότερες και θεωρείται η ομάδα αίματος των κυνηγών. Το οποίο σημαίνει ότι μπορώ να τρώω άφθονο κρέας. Και έχω διαπιστώσει ότι το κρέας και μου αρέσει πολύ και δεν με βαραίνει. Αντίθετα, για τη δική μου ομάδα αίματος είναι καλό να αποφεύγω τους πολλούς υδατάνθρακες –για παράδειγμα από υδατάνθρακα τρώω μόνο τις βραστές και τις ψητές πατάτες. Δεν τρώω ποτέ τηγανητές, γιατί δεν τις ζητά και ο οργανισμός μου. Επίσης, αποφεύγω κάποιους ξηρούς καρπούς, όπως τα φιστίκια Αιγίνης» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved