Άννα Βίσση: «Αισθάνομαι συγκινημένη που κάνουμε ξανά τους ‘Δαίμονες’»
Showbiz

Άννα Βίσση: «Αισθάνομαι συγκινημένη που κάνουμε ξανά τους ‘Δαίμονες’»

Είναι στην πρώτη γραμμή για πολλές δεκαετίες και ετοιμάζεται να ανεβάσει για δεύτερη φορά, την πρώτη ροκ όπερα που παίχτηκε στην Ελλάδα.

Γιατί η Άννα Βίσση επαναλαμβάνει τους «Δαίμονες»; Η ίδια δήλωσε στο Πρώτο Θέμα: «Θα έλεγα ότι πρόκειται για μία αναβίωση. Είμαι 22 χρόνια ωριμότερη για να το κάνω καλύτερα. Βλέπουμε σήμερα με τον Νίκο κάποιες παλιές χορογραφίες τους και μας φαίνονται γραφικές. Αυτά θα αλλάξουν. Υπάρχει ένας νέος σκηνοθέτης, ο εναλλακτικός Γιάννης Κακλέας, ενώ ο Νίκος θα γράψει κάπια νέα πράγματα καθώς θέλουμε να εμβαθύνουμε στους χαρακτήρες, παραμένοντας στο αρχικό λιμπρέτο του συμπατριώτη μου Σταύρου Σιδερά. Οι 'Δαίμονες είναι ένα κλασικό έργο, η πρώτη ροκ όπερα που έγινε στην Ελλάδα. Πολλές γενιές δεν το έχουν δει και αισθάνομαι συγκινημένη που το κάνουμε ξανά με τον Νίκο».

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για το καστ: «Οι μόνοι που έχουν υπογράψει είναι ο Παναγιώτης Πετράκης για το ρόλο του Ντάνιελ και ο βαρύτονος Νικόλαος Καραγκιαούρης για τον ρόλο του ιεροεξεταστή. Στο σύνολο θα είναι δέκα αγόρια, δέκα κορίτσια, μια ζωντανή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξη Πρίφτη και ο Μανόλης Παντελιδάκης, ο οποίος υπογράφει τα σκηνικά», δήλωσε, ενώ εξήγησε γιατί στο καστ δεν αναφέρει το όνομά της και αυτό του Νίκου Καρβέλα: «Ο Νίκος δεν παίζει. Αλλά θα σου πω ότι πριν από 22 χρόνια ήταν να παίξει το ρόλο του Ντάνιελ. Πήγε, έκανε μια πρόβα, αλλά δεν ήρθε ποτέ ξανά. Είναι τόσο έντονος ο ρόλος που κάποια στιγμή δαιμονιζόταν και τρελαινόταν. Ζαλίστηκε από όλο αυτό και μου είπε πει ότι δεν άντεχε να το κάνει κάθε μέρα γιατί θα έχανε τον ύπνο του. Ήταν πολύ έντονο για τον Νίκο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved