Κατερίνα Στανίση: «Έπαθα πολλές φορές κατάθλιψη»
Showbiz

Κατερίνα Στανίση: «Έπαθα πολλές φορές κατάθλιψη»

Η Κατερίνα Στανίση «ανοίγει την καρδιά της» σε μια εκ βαθέων συνέντευξη και μιλάει για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στο παρελθόν, την κατάθλιψη αλλά και τις λάθος επιλογές.

Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια όπως έχει αποκαλύψει κατά το παρελθόν οδηγήθηκε πολλές φορές στη σκέψη να δώσει τέλος στη ζωή της. Ο λόγος; «Δεν ήταν από ερωτική απογοήτευση. Είχαν συσσωρευτεί τα πάνα μέσα μου κάποια στιγμή και άρχισα να μετρώ ανάποδα. Ενώ ήμουν ήδη γνωστή, είχα επιτυχίες, τραγουδούσε σε πολύ καλά μαγαζιά μέσα μου ένιωθα ένα κενό», δηλώνει στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Η Κατερίνα Στανίση αποκαλύπτει επίσης πως για πάνω από δέκα χρόνια ένιωθε μόνη της καθώς και ότι οι άνθρωποι που είχε δίπλα της μετά το διαζύγιό της το 1989 δεν ήταν οι κατάλληλοι και δεν μπορούσε να έχει μια υγιή σχέση. Όσο για το πού οδήγησε αυτή η κατάσταση; «Έπαθα πολλές φορές κατάθλιψη. Δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Ξέδινα με τη δουλειά. Πήγαινα όπου με ζητούσαν, χωρίς να εξετάσω που μαγαζί που θα πάω. Πήγαινα μόνο για να είμαι στον κόσμο, να περάσει η νύχτα, να ξημερώσει και μετά να κοιμηθώ. Και μόνο μέσα από την αγάπη του κόσμου, ξεπέρασα τα πάντα», αναφέρει η τραγουδίστρια. Όλα αυτά την οδήγησαν όπως εξηγεί να σκεφτεί πολύ άσχημα πράγματα ακόμα και να αυτοκτονήσει ευτυχώς όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν και παρά τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις δεν έχει πλέον ψυχολογικά προβλήματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved