Σε θρίλερ εξελίσσεται η δίκη της δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου!
Showbiz

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δίκη της δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου!

Μετ' εμποδίων άρχισε η δίκη για την άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου!

Ο Γεωργιανός Δαυίδ Μουρτινέλι είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη είκοσι ετών και δέκα μηνών. Χθες το πρωί ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστούν οι καταθέσεις μαρτύρων, αλλά αναβλήθηκε η συνεδρίαση! Ο λόγος Σύμφωνα με την Espresso, ήταν η ξαφνική αδιαθεσία της δικαστή του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών και έτσι η διακόπηκε παίρνοντας παράταση για την ερχόμενη Πέμπτη.
Χθες, θα κατέθεταν οι μάρτυρες που είχαν κληθεί στο δικαστήριο και ανάμεσά τους ήταν ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης, με τον οποίο ο αδικοχαμένος ηθοποιός είχε συνεργαστεί στην τελευταία του τηλεοπτική δουλειά και ο ψυχίατρος Νίκος Αλεβιζόπουλος, ο οποίος είχε καταθέσει ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις στο σώμα του ηθοποιού είχε δείξει ένα «κοκτέιλ» κοκαΐνης μαζί με φάρμακα που δικαιολογούνται μόνο σε καταστάσεις σχιζοφρένειας και ψυχωτικών συνδρόμων.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε βρεθεί κατακρεουργημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι τον Ιούνιο του 2008 και μεετά τη σύλληψή του ο Δαυίδ Μουρτινέλι είχε ομολογήσει το έγκλημα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved