Νικηφόρος: «Μου αρέσουν πολύ οι Milf»
Showbiz

Νικηφόρος: «Μου αρέσουν πολύ οι Milf»

Καλεσμένος αυτή την Τετάρτη στις 20.00 στο Μovies & Stars στο MTV Greece, ο Νικηφόρος.

Ο νεαρός τραγουδιστής δίνει μία απολαυστική συνέντευξη στο Γιώργο Σατσίδη αποκαλύπτοντας όχι μόνο ποιες ταινίες λατρεύει στο σινεμά αλλά και πικάντικες λεπτομέρειες για την προσωπική σου ζωή.

Το πέταγμα λουλουδιών είναι υπερβολή!
Αν και τα πράγματα είναι δύσκολα υπήρχαν άτομα που μέχρι πρόσφατα χαλούσαν υπέρογκα ποσά σε λουλούδια π.χ. μέχρι και 16.000 ευρώ σε ένα βράδυ. Είναι αρκετά προκλητικό αυτό για την εποχή που ζούμε παρόλο που για εμάς τους τραγουδιστές κάτι τέτοιο είναι υπέρ μας και βγάζει χρήματα το μαγαζί και πληρώνονται οι καλλιτέχνες και το προσωπικό. Ωστόσο θεωρώ ότι είναι υπερβολή. Έχει τύχει να είμαι πελάτης και να μάθω ότι Κύπριος επιχειρηματίας χάλασε 45.000 ευρώ σε λουλούδια.
Οι άβολες στιγμές με φαν
Έχουν τύχει φορές να έρθει κάποιος στο καμαρίνι και να σου ζητήσει πράγματα που δεν μπορείς να τα κάνεις και είναι προσβλητικό όλο αυτό γιατί και έρχεσαι σε δύσκολη θέση αλλά και γιατί μπορεί να μην σου αρέσει η κοπέλα.
Θέλω να ερωτευτώ!
Είμαι ελεύθερος πολύ καιρό τώρα και θέλω να ερωτευτώ. Έχω περιστασιακές σχέσεις αλλά θέλω να δεσμευτώ.
Μου έχει τύχει να έρθει κοπέλα στο καμαρίνι μου και να μου κάνει σκηνή γιατί κάποιο τραγούδι το είχα γράψει για μια άλλη κοπέλα στο παρελθόν και όχι για εκείνη. Ήταν τρελό αυτό.

Μου αρέσουν πολύ οι Milf!
Μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες και οι μελαχρινές ιδιαίτερα. Μου αρέσουν πολύ οι milf. Οι ώριμες γυναίκες. Πιστεύω ότι συνήθως με τις γυναίκες στην ηλικία μου δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Είχα σχέση με μεγαλύτερες γυναίκες. Όταν ήμουν πιο μικρός είχα σχέση με μια 40αρα.
Υπάρχει πρόβλημα γενικά με τα παιδιά που ξεκίνησαν από κάποιο talent σόου. Υπάρχουν καλλιτέχνες που βοηθούν νέα παιδιά όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης αλλά και άλλοι που δεν σε θέλουν καθόλου. Μου έχει τύχει να έχω μιλήσει με επιχειρηματία και να τα έχουμε βρει για να συμμετέχω σε ένα σχήμα και όταν φτάνει αυτό στα αυτιά του μεγάλου καλλιτέχνη να το κόβει αυτός και να μην γίνεται η συνεργασία τελικά.
O Μαζωνάκης είναι ροκ!
Πρότυπο μου είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης. Είναι ο αγαπημένος μου. Δεν είναι λαϊκός, είναι ιδιαίτερος καλλιτέχνης με ροκ attitude που τόσο στο τρόπο που ντύνεται όσο και στα τραγούδια του που είναι ξεχωριστό και δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις λαϊκό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved