Μιμή Ντενίση: «Δεν πρέπει να μετανιώνεις ποτέ στην ζωή σου για τα προσωπικά σου»
Showbiz

Μιμή Ντενίση: «Δεν πρέπει να μετανιώνεις ποτέ στην ζωή σου για τα προσωπικά σου»

Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Μιμή Ντενίση και αποκάλυψε αν θα ήθελε έναν μεγάλο έρωτα αυτή την στιγμή στην ζωή της.

«Ο έρωτας δεν έρχεται κατά παραγγελία ούτε αν φλερτάρεις σημαίνει ότι έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Το φλερτ είναι μέρος της χαράς της ζωής μας και το κάνουμε για να μην πεθάνουμε. Από εκεί και πέρα το να βρεις τον σωστό σύντροφο είναι θέμα συγκυριών» τόνισε στο ΕΓΩ και συνέχισε αναφορικά με το αν υπήρξαν άνδρες στην ζωή της που να την εκμεταλλεύτηκαν: «Βεβαίως. Σε όλα τα επίπεδα. Υπήρξαν άνθρωποι δίπλα μου που ήθελαν να πάρουν πολύ δημοσιότητα, οι οποίοι χωρίς να το καταλαβαίνουν ενθουσιάζονταν από το γεγονός ότι έχουν στο πλάι τους ένα άτομο διάσημο και άτομα που με εκμεταλλεύτηκαν στην δουλειά. Όλα αυτά συμβαίνουν σε όλους μας σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.»

Η ηθοποιός μίλησε και για τους δυο γάμους που έκανε: «Είναι αλήθεια αυτό. Έκανα δύο γάμου και έναν αρραβώνα. Δεν με ενδιέφερε ποτέ ούτε με εντυπωσίαζε ο θεσμός. Τον Σωτήρη Πολύζο τον παντρεύτηκα για την Μαριτίνα. Τον εκτιμώ και ακόμα και σήμερα είναι φίλος μου». Μετάνιωσε για τον γάμο τους; «Δεν πρέπει να μετανιώνεις ποτέ στην ζωή σου για τα προσωπικά σου».

Η Μιμή Ντενίση δεν δίνει σημασία σε όσα αρνητικά ακούγονται για εκείνη, όπως για παράδειγμα ότι ο γάμος της με τον Σωτήρη Πολύζο έγινε για διαφημιστικούς λόγους: «Σκασίλα μου τι είπαν. Ποτέ δεν με ένοιαζε τι λένε οι άλλοι. Όπως λέει και η Πηνελόπη Δέλτα στο έργο: “Ποτέ μην ακούς τι λένε οι άλλοι για σένα. Ούτε όταν μιλούν καλά”. Δεν με ενδιαφέρει. Είτε πουν χάλια η Ντενίση, είτε θεά η Ντενίση, μου είναι εξίσου αδιάφορο. Είχα πάντοτε στην ζωή μου αυτή την θέση. Την είχα εκ φύσεως. Ο πατέρας μου, μου έλεγε: «Δεν θα ακούς ποτέ τίποτα. Τα αφτιά θα είναι σαν να έχουν ωτοασπίδες. Αυτό με σώζει από πολλά πράγματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved