Τα δύο «σενάρια» για τον χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου
Showbiz

Τα δύο «σενάρια» για τον χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου

Από το απόγευμα της Παρασκευής που είδε τα φώτα της δημοσιότητας η κοινή ανακοίνωση Μενεγάκη-Λάτσιου πως χωρίζουν, έχουν ακουστεί δεκάδες σενάρια για τους πραγματικούς λόγους που το ζευγάρι αποφάσιζε να δώσει τέλος στο γάμο του.

Ένα από τα σενάρια που αναφέρουν εφημερίδες, έκτακτες εκδόσεις περιοδικών και blogs είναι η ύπαρξη τρίτου προσώπου ανάμεσά τους. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σενάριο, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισαν να χωρίσουν λόγω της ύπαρξης μιας άλλης γυναίκας στο πλευρό του ισχυρού άντρα των media.

Σενάριο που φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται προς το παρόν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων αφού δεν επιβεβαιώνεται τίποτα για κάτι τέτοιο. Ένα άλλο σενάριο που ακούγεται έντονα, είναι πως ο πραγματικός λόγος που το ζευγάρι άφησε τη μεγάλη κρίση που υπήρχε στη σχέση του να φτάσει στο τέλος τον γάμο του, αφορούσε καθαρά στα επαγγελματικά τους.

Λέγεται λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφτηκαν τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, πως η αρχή του τέλους ήρθε όταν η Ελένη άρχισε να χάνει έδαφος στα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της εφόσον οι κυριότεροι αντίπαλοί της Καραμέρος-Χαριτάτος, ήταν επιλογή του ίδιου του συζύγου της. Το άγχος της δουλειάς, οι συχνοί καβγάδες του ζευγαριού λόγω επαγγελματικών και η γκρίνια που φώλιασε στην καθημερινότητά τους, σύμφωνα πάντα με το παραπάνω σενάριο, αποτέλεσαν τις σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved