Η Kim θέλει να πάρει το μωρό της μαζί στην περιοδεία του Kanye και η Kourtney της τα έχωσε!
Showbiz

Η Kim θέλει να πάρει το μωρό της μαζί στην περιοδεία του Kanye και η Kourtney της τα έχωσε!

Μπορεί η Kourtney Kardashian να υποστηρίζει φανατικά την αδερφή της Kim ειδικά απέναντι σε όποιον της κάνει κριτική για τα κιλά της αλλά σε άλλα θέματα της τα..."χώνει" η ίδια και δεν σηκώνει κουβέντα. 

Όπως αποκάλυψε στενός της φίλος σε Αμερικανικό site η Kourtney έγινε στην κυριολεξία έξαλλη-και με το δίκιο της- όταν έμαθε πως η Kim Kardashian σκοπεύει μετά την γέννα να πάρει το μωρό και να ακολουθήσει τον πατέρα του παιδιού της Kanye West στην παγκόσμια περιοδεία του.

Όπως αποκάλυψε ο φίλος η Kourtney τσακώθηκε άσχημα με την αδερφή της για αυτό το θέμα κατηγορώντας της πως είναι εγωίστρια και πως τα μωρά έχουν ανάγκη από σταθερότητα και πρόγραμμα και πως αυτό δεν θα μπορέσει να το προσφέρει στο παιδί της με τόσες πτήσεις και εναλλαγές ξενοδοχείων.

Ακόμη της τόνισε πως αυτό είναι και ιδιαίτερα επικίνδυνο για την υγεία του νεογέννητου καθώς το ανοσοποιητικό του σύστημα ακόμα αναπτύσσεται και είναι ευάλωτο και πως μάλλον δεν αντιλαμβάνεται ακόμα τι σημαίνει να αποκτάς παιδί.

Ο καβγάς των δύο αδερφών καταγράφηκε φυσικά από τις κάμερες του τηλεοπτικού τους ριάλιτι και θα μεταδοθεί με την νέα σεζόν. Έμπαινε Kourtney! Συμφωνούμε απόλυτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved