Θ.Αθερίδης: «Επί σαράντα μερόνυχτα έπεφτα το βράδυ λιώμα και τα ξημερώματα ξυπνούσα από τους πόνους και έτρεχα να ξαναπιώ»!
Showbiz

Θ.Αθερίδης: «Επί σαράντα μερόνυχτα έπεφτα το βράδυ λιώμα και τα ξημερώματα ξυπνούσα από τους πόνους και έτρεχα να ξαναπιώ»!

Τις τραγικές στιγμές που έζησε εξαρτημένος από το αλκοόλ περιγράφει με τον πιο γλαφυρό τρόπο ο Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν πως αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την εξάρτησή του αυτή.

«Τις τελευταίες σαράντα μέρες πριν κόψω οριστικά το ποτό έχασα απολύτως τον έλεγχο και είχα φτάσει στο εξής σημείο: κοιμόμουν μόνο για μία-δύο ώρες το 24ωρο και όλη μέρα έπινα» αποκάλυψε ο ηθοποιός στη real και συνέχισε: «Επί σαράντα μερόνυχτα έπεφτα το βράδυ λιώμα στις 2.00 και στις 4.00 τα ξημερώματα ξυπνούσα από τους πόνους και έτρεχα να ξαναπιώ. Το συκώτι μου είχε φρικάρει. Και εγώ κόντευα να τρελαθώ από την έλλειψη ύπνου. Τότε με κυρίευσε τρόμος ολικός. Κατάλαβα ότι κάτι πήγαινε πολύ άσχημα με την πάρτη μου, διότι επί ενάμιση μήνα, εάν δεν ήμουν επί 24 ώρες πιωμένος δεν μπορούσα να υπάρξω. Είπα πως δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό και πήγα να ζητήσω βοήθεια. Βγάζει όμως και πολλά ωραία το αλκοόλ από τον κάθε άνθρωπο –στη σωστή δόση. Ο άρρωστος πότης όμως -ειδικά εκείνος που έχει επίγνωση για το χάλι του- νιώθει διαρκώς ενοχή και συναισθηματική αστάθεια κάθε λογής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved