Άνθιμος Ανανιάδης: «Έτυχε να βρεθώ στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή»
Showbiz

Άνθιμος Ανανιάδης: «Έτυχε να βρεθώ στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή»

Τα τελευταία χρόνια o Άνθιμος Ανανιάδης έχει επιλέξει την Αμερική ως τόπο διαμονής του. Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγει;

«Το 2009 αποφάσισα να επισκεφτώ το Λος Άντζελες για τρεις εβδομάδες. Πού να φανταστούν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου ότι θα με ξανάβλεπαν τρία χρόνια μετά... Έτυχε να βρεθώ στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Την πρώτη μου εβδομάδα γνωρίστηκα κατά τύχη σε ένα καφέ με τον Άλαν Τσου, συμπαραγωγό και β’ σκηνοθέτη του Όλιβερ Στόουν, ο οποίος ετοίμαζε την πρώτη του ταινία και με προσκάλεσε για ένα δοκιμαστικό. Αν και στην αρχή προσέλαβε έναν άλλο ηθοποιό, τελικά πέντε μέρες πριν φύγω μου έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στην Αμάντα Πλάμερ («PulpFiction»)» τόνισε στο TVGlam.

Πόσο εύκολο είναι να κάνει κανείς καριέρα έξω; Πόσο εύκολο είναι να μάθει τη γλώσσα, την κουλτούρα, να κάνει νέους φίλους, να συναντήσει νέα πρόσωπα, ατζέντηδες; Να συνηθίσει το νέο σούπερ μάρκετ και γυμναστήριο; «Ναι, είναι δύσκολο, αλλά κάνω αυτό που με κάνει πραγματικά χαρούμενο. Τα χρήματα, σε σύγκριση με την Ελλάδα, ακόμα και για έναν πρωτοεμφανιζόμενο, είναι καλύτερα εκεί; Εξαρτάται ποιος είσαι και τι κάνεις, ακόμα και για έναν πρωτοεμφανιζόμενο. Μεγάλες παραγωγές πληρώνουν καλά, μικρές όχι.»

Τελικά, το «AmericanDream» είναι άπιαστο; «Είμαι στην Αμερική και ζω το όνειρό μου. Ήμουν στην Ελλάδα και ζούσα το όνειρό μου.»

Ποια ήταν η πρώτη του δουλειά στην Αμερική; Με τι ασχολείται αυτή την εποχή; «Το «1001 WaysToEnjoyTheMissionaryPosition» έκανε μεγάλη επιτυχία σε διάφορα φεστιβάλ στην Αμερική και μου έδωσε την πρώτη μου υποψηφιότητα Α’ αντρικού ρόλου στο «ΤusconFilmFestival 2011». Αυτή την περίοδο ετοιμάζομαι για το «Crossed», τα γυρίσματα του οποίου θα ξεκινήσουν μέσα Ιουνίου, πάλι με τον Αλαν Τσου. Μετά θα επιστρέψω στο L.Α. για to «SingleSupplement» (ReidWaterer), μια συναισθηματική ταινία, ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε δύο άντρες και μία γυναίκα, παίζω έναν αμφισεξουαλικό συγγραφέα, ο οποίος ερωτεύεται και τους δύο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved