Κλέλια Ρένεση: «Μου πήρε χρόνο να επεξεργαστώ ότι με κοιτάνε όχι επειδή έχω κάτι περίεργο πάνω μου αλλά επειδή με γνωρίζουν από το σίριαλ»
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: «Μου πήρε χρόνο να επεξεργαστώ ότι με κοιτάνε όχι επειδή έχω κάτι περίεργο πάνω μου αλλά επειδή με γνωρίζουν από το σίριαλ»

Πώς αντιλαμβάνεται και πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα η Κλέλια Ρένεση;

«Δεν είχα την ανάγκη της αναγνωρισιμότητας», λέει στο Πρώτο θέμα και συνεχίζει: «Αντιλαμβανόμουν την επιτυχία ως μια εσωτερική διαδικασία, να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου. Όταν συνέβη όλο αυτό ήμουν πολύ αμήχανη στην αρχή. Μπερδεύτηκα. Μου πήρε χρόνο να επεξεργαστώ το ότι με κοιτάνε όχι επειδή έχω κάτι περίεργο αλλά επειδή με γνωρίζουν από το σίριαλ. Αυτό το κουτί που έχουμε σπίτι μας και βγάζει ιστορίες έχει μεγάλη δύναμη. Υπάρχουν μέχρι και σήμερα προτάσεις για παραπλήσιους ρόλους. Δεν είναι απαραιτήτως κακό, ούτε θεώρησα ποτέ ότι αμέσως μετά τη Ρίτα έπρεπε να κάνω το... Τέρας του Λοχ Νες». Φοβήθηκε ποτέ μήπως της κολλήσουν την ταμπέλα της χαζής ξανθιάς εξαιτίας του ρόλου της στο «Μίλα μου βρώμικα»; «Ναι, σκέφτηκα ότι μπορεί να μου κολλούσαν την επαγγελματική ταμπέλα της χαζής ξανθιάς. Η Μυρτώ μου είπε με πολλή ειλικρίνεια και εντιμότητα ότι ο ρόλος της Ρίτας ήταν αρκετά ακραίος, χωρίς φυσικά να γίνεται χυδαίος. Δεν το πολυσκέφτηκα και δέχτηκα. "Δεν θα πω "όχι" εξαιτίας του φόβου μη με καλουπώσουν. Στο δικό μου χέρι είναι να σπάσω το καλούπι. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά", σκέφτηκα. Ήξερα ότι θα είναι καλή δουλειά. Δεν θα ήθελα το ασφαλές ρολάκι σε μια μέτρια παραγωγή. Ενδιαφέρον είχε ότι ο ρόλος της Ρίτας έκανε το μεγαλύτερο γκελ στα παιδάκια», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved