Η “περιπέτεια” της Κορομηλά λόγω του πρωινού σεισμού!
Showbiz

Η “περιπέτεια” της Κορομηλά λόγω του πρωινού σεισμού!

Σήμερα λίγο πριν τις 5 το πρωί σημειώθηκε σεισμός στην Αττική 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο το Πικέρμι! Μετά το σεισμό μία ηλικιωμένη έπαιρνε τηλέφωνο την Ρούλα Κορομηλά νομίζοντας πως μιλά στη φίλη της.

Άντε τώρα να εξηγήσει η Ρούλα 5 το πρωί ότι δεν είναι η φίλη της κυρίας.

"Και μέσα σ' όλα προσπαθώ τόση ώρα να πείσω μια ηλικιωμένη κυρία πως παίρνει λάθος αριθμό (10 φορές στο σταθερό μου) και πως δεν είμαι η Παναγιώτα....!!! Κι ενώ μου λέει άλλο αριθμό πως καλεί το δικό μου; (χαχα) Τελικά, μόλις, βγάλαμε άκρη... Την έπεισα ότι δεν είμαι η Παναγιώτα και να μου πει ένα ένα τα νούμερα να πάρω να βρω επιτέλους αυτή την Παναγιώτα μπας κ κοιμηθώ...", έγραψε στο Facebook η Ρούλα. Και πρόσθεσε:
"Έλα που δεν έκλεινε το τηλέφωνο όμως και μου φώναζε πήρεεεεεεεεες; Αχ! κλαίω! Κλείστε κυρία Κατίνα μου, έμαθα και τ ονομά της και θα βρω την άκρη... βρήκα τον άντρα της Παναγιώτας!!! τον ξύπνησα, (χαμπάρι απο σεισμό αυτός) και τον παρακάλεσα να επικοινωνήσει με την κυρία Κατίνα (χαχαχαχαχα) γιατί έχω βρεί το μπελά μου...! είπε οκ ο χριστιανός! Παίρνω την κυρία Κατίνα να την ενημερώσω πως έκανα ότι μου είπε... πέρασαν 10 λεπτά και πάλι η κυρία Κατίνα μου ζητάει την Παναγιώτα.... έλεοοοοος ... (χαχαχα) τι τραβάω... σήριαλ"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved