Γιώργος Γιαννιάς: «Κάποιοι μεγάλοι τραγουδιστές αποτελούν  πρότυπα για πολύ κόσμο και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο τι λένε»
Showbiz

Γιώργος Γιαννιάς: «Κάποιοι μεγάλοι τραγουδιστές αποτελούν πρότυπα για πολύ κόσμο και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο τι λένε»

Τα μυστικά του πού τα εκμυστηρεύεται ο Γιώργος Γιαννιάς;

Όπως είπε ο τραγουδιστής τα μυστικά του τα εμπιστεύεται στην εικόνα της Παναγίας. Έχει βαθιά πίστη στον Θεό και δήλωσε στο περιοδικό Helloπως: «Πιστεύω πάρα πολύ και τον έχω συναντήσει δυο φορές στην ζωή μου σε περιπτώσεις που αφορούσαν την υγεία των δικών μου ανθρώπων. Ό,τι ακριβώς του ζήτησα στην προσευχή μου έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Μπορεί να μην πηγαίνω συχνά στην εκκλησία, αλλά ναός μου είναι η εικόνα στην οποία προσεύχομαι καθημερινά». Τον εκνευρίζει να ακούει άλλους καλλιτέχνες να εκφράζονται ακραία για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις; «Η θρησκεία είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Μπορείς να πιστεύεις όπου επιθυμείς, αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να προκαλείς τον κόσμο. Επειδή κάποιοι μεγάλοι τραγουδιστές αποτελούν και πρότυπα για πολύ κόσμο, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο τι λένε και πώς το λένε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved