Αγωνιούν για την Μενεγάκη φίλοι και συνεργάτες
Showbiz

Αγωνιούν για την Μενεγάκη φίλοι και συνεργάτες

Κάθε μέρα όλο και πιο πολύ ανησυχούν οι στενοί φίλοι, οι συγγενείς και οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη για εκείνη. Η προτροπή της στην παραγωγό της και κουνιάδα της Αγλαΐα Λάτσιου, να μπει στο πλατό της εκπομπής προχθές γιατί όπως είπε η ίδια ζαλιζόταν, δεν ήταν ούτε στημένη, ούτε προαποφασισμένη.

Η Ελένη Μενεγάκη, όντως ένιωθε αστάθεια και με δυσκολία βγήκε και εκτός πλατό για να συνέλθει. Η στενοχώρια αυτών των ημερών, η συναισθηματική πίεση, σε συνδυασμό με την κακή της ψυχολογία την έχουν κάνει να μην τρώει, ούτε τακτικά, ούτε σωστά.

Και φυσικά δεν κοιμάται και καλά εδώ και αρκετό καιρό.Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να έχουν πέσει οι άνυμες του οργανισμού της και να δυσχεραίνει αυτό την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται έτσι κι αλλιώς αυτό το διάστημα. Οι πιο δικοί της άνθρωποι έχουν θορυβηθεί ιδιαίτερα από τις προχθεσινές της ζαλάδες και την πιέζουν να προσέξει τον εαυτό της για να μην έχουν και άλλα τρεξίματα. Η ίδια πάντως, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται αυτές τις μέρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved