Βίσση: «Το εγγόνι μου θα μου άρεσε να με φωνάζει σκέτο "Άννα"»
Showbiz

Βίσση: «Το εγγόνι μου θα μου άρεσε να με φωνάζει σκέτο "Άννα"»

Η Άννα Βίσση μίλησε για τα οικονομικά της, την εγκυμοσύνη της κόρης της και αποκάλυψε πώς θα ήθελε το εγγόνι της να την φωνάζει!

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν φρόντισε ποτέ τον εαυτό της οικονομικά: «Δεν φρόντισα ποτέ τον εαυτό μου οικονομικά, γιατί δεν με θεωρώ πονηρή σε αυτό τον τομέα ούτε και ταλαντούχα. Ίσως αυτή να είναι τελικά και η απόδειξη ότι είμαι καλλιτέχνης. Και, για να είμαι ειλικρινής, αν δεν δουλέψω δεν θα μπορώ να εξασφαλίσω ούτε καν το προσεχές μέλλον μου. Πέρασα δύσκολα. Με όλες αυτές τις δίκες και τους δικηγόρους, δυστυχώς, έχασα πολλά χρήματα που θα μπορούσα να έχω σήμερα και να μου παρέχουν μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα μου άξιζε, άλλωστε, ύστερα από 40 χρόνια δουλειάς».
Και τόνισε: «Βλέπω φως στα πάντα! Είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος. Η ιστορία το αποδεικνύει, άλλωστε, το έχουμε διαβάσει στα βιβλία...».

Όσο για το πώς της ανακοίνωσε η κόρη της ότι είναι έγκυος κι αν έχει συνειδητοποιήσει ότι θα γίνε γιαγιά είπε: «Πολύ απλά και αφού πρώτα με ρώτησε αν κάθομαι! Όχι. Πιστεύω αυτό θα το νιώσω αφού γεννηθεί με το καλό το παιδί και το πιάσω στην αγκαλιά μου.

Η Άννα Βίσση απάντησε και στο πώς θα προτιμούσε να την φωνάζει το εγγόνι της στο «Down Town Κύπρου»:«Νομίζω τα παιδιά αποφασίζουν μόνα τους ανάλογα με το τι τους βγάζουμε. Θα μου άρεσε όμως να φωνάζει σκέτο Άννα. Και γιαγιά να με λέει θα κλαίω από τη συγκίνηση, δεν το συζητώ...»με φωνάζει σκέτο "Άννα"»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved