Γιώργος Παρτσαλάκης: «Θεωρώ φασιστική ενέργεια αυτό που έγινε με την ΕΡΤ. Μόνο σε δικτατορικά καθεστώτα συμβαίνουν αυτά»
Showbiz

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Θεωρώ φασιστική ενέργεια αυτό που έγινε με την ΕΡΤ. Μόνο σε δικτατορικά καθεστώτα συμβαίνουν αυτά»

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης πρωταγωνιστεί στην θεατρική εκδοχή της αξέχαστης ταινίας «Υπάρχει και φιλότιμο».

Υποδύεται τον Ανδρέα Μαυρογιαλούρο, υπουργό Αγροτικής Οικονομίας. «Ήρωας που παραμένει «δυστυχώς» αναλλοίωτος, καθημερινός. Ένα πελατειακό σύστημα ανάμεσα στους πολίτες και στους πολιτικούς. Πολιτικοί που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει και τι δεινά περνά ο λαός τους. Θεωρώ φασιστική ενέργεια αυτό που έγινε με την ΕΡΤ. Μόνο σε δικτατορικά καθεστώτα συμβαίνουν και λυπάμαι βαθύτατα γιατί οι δήθεν προοδευτικοί συναίνεσαν σε αυτή την πράξη» τόνισε με δηλώσεις του στο περιοδικό Τηλεθεατής και συνέχισε αναφορικά με το αν είμαστε δαιμόνια φυλή: «Μια φυλή που τα γνωρίζει όλα. Οι ρίζες είναι βαθιές γιατί όταν ένας λαός είναι σκλαβωμένος για 400 χρόνια πρέπει να βρει τρόπους να επιβιώσει. Καιρός όμως να ξεχάσουμε αυτές τις συνήθειες. Δημοκρατία είναι να υπηρετείς τον λαό και όχι να τον εξουσιάζεις. (…)Ο πολιτικός που συνειδητοποιεί τη σαπίλα σηκώνει το ανάστημά του και διαφοροποιεί τα πράγματα. Τουλάχιστον έχει τη λεβεντιά και το φιλότιμο να πει “Κύριοι, είμαι ανίκανος να κυβερνήσω ένα λαό. Δεν κατάφερα να κάνω κουμάντο στο υπουργείο μου, αλλά θα κάνω κουμάντο στο σπίτι μου”. Αν το εφάρμοζαν πολλοί από αυτούς του σάπιους στη Βουλή, θα ξεβρόμιζε αρκετά. Δεν έχουν όμως φιλότιμο να πουν “παραιτούμαι”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved