Έξαλλος ο Κιμούλης με Παπακωνσταντίνου! Γιατί σταμάτησε την παράσταση;
Showbiz

Έξαλλος ο Κιμούλης με Παπακωνσταντίνου! Γιατί σταμάτησε την παράσταση;

Ο Γιώργος Κιμούλης αναγκάστηκε να διακόψει την παράσταση της «Μήδειας» στην Αλεξανδρούπολη

και να εγκαταλείψει έξαλλος το κηποθέατρο της πόλης.

Σύμφωνα με την Espresso o ηθοποιός δεν μπορούσε να «μπει» στον εξαιρετικά δύσκολο ρόλο του, αφού στο διπλανό στάδιο τραγουδούσε την ίδια στιγμή ο –κατά τα άλλα- καλός του φίλος Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Ο Γιώργος Κιμούλης, σταμάτησε την παράσταση και δήλωσε στο κοινό, που είχε πάει για να τον δει, ότι έτσι δεν μπορεί να παίξει, συμπληρώνοντας, έξαλλος, πως δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στην Αλεξανδρούπολη.Ενημέρωσε, μάλιστα, τον κόσμο να περάσει από το ταμείο για να πάρει πίσω τα χρήματά του.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είχε δίκιο γιατί δεν είναι δυνατόν την ίδια στιγμή σε κοντινούς χώρους να πραγματοποιούνται δύο εκδηλώσεις και η μία από αυτές να είναι συναυλία στην οποία απαιτείται μικροφωνικά και πολλά ντεσιμπέλ. Το πρόβλημα το δημιούργησαν οι διοργανωτές, οι οποίοι προκειμένου να βγάλουν χρήματα, δεν σέβονται ούτε τους καλλιτέχνες ούτε το κοινό και κλείνουν εκδηλώσεις την ίδια βραδιά, εφόσον γνωρίζουν ότι υφίσταται ακουστικό πρόβλημα. Καλά έκανε ο Κιμούλης και αποχώρησε» είπε χαρακτηριστικά άτομο που ήταν παρόν στην «Μήδεια».

Να τονίσουμε ότι αυτό το γεγονός δεν διατάραξε καθόλου τις σχέσεις των δυο καλλιτεχνών! Ο ίδιος ο Κιμούλης πάντως διαψεύσει ότι συνέβη το περιστατικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved