Ο Κιμούλης διαψεύδει ότι σταμάτησε την παράσταση στην Αλεξανδρούπολη!
Showbiz

Ο Κιμούλης διαψεύδει ότι σταμάτησε την παράσταση στην Αλεξανδρούπολη!

Διαψεύδει ο Γιώργος Κιμούλης το δημοσίευμα εφημερίδας ότι διέκοψε την παράστασή του στην Αλεξανδρούπολη, λόγω του θορύβου που προκάλεσε η συναυλία που έδινε ο καλός του φίλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σε διπλανό στάδιο.


Σήμερα το εν λόγω δημοσίευμα της Espresso κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει εκτενή ρεπορτάζ σχετικά με την διακοπή της παράσταση του Γιώργου Κιμούλη! Μάλιστα η εφημερίδα φιλοξενεί και λόγια ανθρώπων που υποτίθεται πως πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Μήδεια»! «Ο Γιώργος Κιμούλης είχε δίκιο γιατί δεν είναι δυνατόν την ίδια στιγμή σε κοντινούς χώρους να πραγματοποιούνται δύο εκδηλώσεις και η μία από αυτές να είναι συναυλία στην οποία απαιτείται μικροφωνικά και πολλά ντεσιμπέλ. Το πρόβλημα το δημιούργησαν οι διοργανωτές, οι οποίοι προκειμένου να βγάλουν χρήματα, δεν σέβονται ούτε τους καλλιτέχνες ούτε το κοινό και κλείνουν εκδηλώσεις την ίδια βραδιά, εφόσον γνωρίζουν ότι υφίσταται ακουστικό πρόβλημα. Καλά έκανε ο Κιμούλης και αποχώρησε» είπε χαρακτηριστικά άτομο που ήταν παρόν στην «Μήδεια».

Λίγες ώρες μετά ο ηθοποιός διαψεύδει το γεγονός και είπε χαρακτηριστικά στο newpost: «Δεν ισχύουν όσα γράφονται. Εγώ στην Αλεξανδρούπολη έπαιζα τη Μήδεια την Τετάρτη 31 Ιουλίου ενώ η συναυλία του Βασίλη (Παπακωνσταντίνου) στη συγκεκριμένη πόλη δόθηκε την Παρασκευή 2 Αυγούστου, όταν εγώ ήμουν στην Καβάλα δηλαδή και έπαιζα στους Φιλίππους. Δεν συμπίπτουν οι ημερομηνίες, δεν ισχύουν τα όσα ειπώθηκαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved