Νίνα Λοτσάρη: «Την υπερέκθεση δεν είναι στο χέρι μου κάποιες φορές να την αποφύγω»
Showbiz

Νίνα Λοτσάρη: «Την υπερέκθεση δεν είναι στο χέρι μου κάποιες φορές να την αποφύγω»

Την προσωπική της ζωή, η Νίνα Λοτσάρη δεν τη θέλει κρεμασμένη στα περίπτερα.

«Δεν αγχώνομαι. Θα ήθελα κάποιες φορές να είναι διαφορετικά. Μέχρι εκεί που μπορώ να το ελέγξω, την προστατεύω» τόνισε στην Espresso.

Ο γάμος της με τον πρώην σύζυγό της είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα. Όπως και ο χωρισμός τους. Προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες: «Οφείλω να κρατήσω υψηλό επίπεδο στη σχέση μας, γιατί δεν είναι μια περίπτωση επιπόλαιη. Είναι σχέση ζωής. Ναι, θέλει ωριμότητα και από τις δύο πλευρές. Δεν έχω εγωισμούς. Την υπερέκθεση δεν είναι στο χέρι μου κάποιες φορές να την αποφύγω. Έχουμε δύο παιδιά μαζί και αυτό είναι και το μόνο ευαίσθητο σημείο. Θέλει λεπτούς, χειρουργικούς χειρισμούς. Τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά. Δεν θα στερήσω την εικόνα του πατέρα τους από τα παιδιά μου. Φυσικά και θα πάμε όλοι μαζί για μπάνιο, δεν θα το σκεφτώ. Άλλωστε με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη δεν αποκλείεται να συνεργαστούμε στο μέλλον. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα στη δουλειά. Το τι κάνω ή τι δεν κάνω στην προσωπική μου ζωή, δεν αφορά κανέναν. Όσο όμως τα παιδιά είναι μικρά και δεν έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν ακόμη την έννοια της προσωπικής ζωής, του μπαμπά ή της μαμάς, θέλω να τα προστατεύσω, να μην πληγωθούν από τίποτα. Είμαι πολύ προσεκτική, αλλά και πάλι δεν είναι στο χέρι μου».

Όσο για το αν είναι ερωτευμένη; «Δεν θα ήθελα να απαντήσω. Δεν ξέρω πώς θα τα φέρει η ζωή. Δεν θα αναφερθώ σε γάμους τώρα. Μακροπρόθεσμα σκεπτόμενη, λέω πως δεν θα ήθελα να μείνω μόνη στη ζωή. Τι θα φέρει ο χρόνος... θα δείξει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved